shgshg kullanıcısının son içeriği

1. shgshg

Gezi Araçlarında Eberspächer Isıtıcı

Firma ile görüştüm. Montajı yapan usta kontrolleri yaptım ama kullanma kılavuzunu bırakmayı unutmuşum, gelip ayarlarını yaparım dedi. ikinci seyahatte belli olacak. ilgilerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.
  2. shgshg

karavanım 750kg altı çalışma sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. muhtemelen acemiliğim ve kullanıcı hatası :smiley: ikinci kampımda daha detaylı incelemem gerek. ilk seyahatimde heyecanıma yenildim :smiley: çalışma sırasında ve sonrası çalışma esnasında mazot pompası çıt çıt sesi sürekli...
  3. shgshg

çalışmasında sorun yok ateşlemeyi zamanında yapıyor ve çok çabuk ısıtıyor. ama ortamı ısıttıktan sonra durmuyor. termostat yada ayarları ile ilgili sanırım.
  4. shgshg

teşekkür ederim . aslında aradığım kontrol paneli ayarları ile ilgili döküman.
  5. shgshg

çok teşekkür ederim sağlıklı günler eğlenceli seyahatler dilerim.
  6. shgshg

Yücel bey merhaba, geçen hafta çadır kampçılığından çekme karavana terfi ettim. eberspacher d2 12v modelini almıştım. fakat ayar yapamadım sürekli çalışıyor. türkçe kullanım klavuzu var mı sizde.
  7. shgshg

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Bu güzel haber ve bilgi için teşekkürler.
  8. shgshg

Neden Organİzasyon Yok !?

Kesinlikle katılıyorum. Güzel bir sonbahar etkinliğini sabırsızlıkla bekliyorum.
  9. shgshg

Gezenbilir 9. Geleneksel Kış Kampı; Ercova Yaylası (31 Mart - 01 Nisan)

Herkese merhaba, Kampa İstanbul’dan katılıyoruz. Aramızda ilk kez kamp yapacak arkadaşlarımız var. İki adet 4x2 araçla geleceğiz. 1 Hüseyin Gül 2 Selma Örgün Gül 3 Günay Koçyiğit 4 Çağlar Koçyiğit (8 yaşında) 5 Vahide Çıldır 6 Çağrı Karabillioğlu 7 Tuna Karabillioğlu (8 yaşında) Görüşmek üzere
  10. shgshg

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar ismim Hüseyin, GEZENBİLİR ailesine yeni katıldım . Fırsat buldukça kamp yapmayı, fotoğraf çekmeyi (D7100), tarihi yerleri gezmeyi ve bilgi edinmeyi severim. Etkinliklerde buluşmak üzere...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.