Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Firma ile görüştüm. Montajı yapan usta kontrolleri yaptım ama kullanma kılavuzunu bırakmayı unutmuşum, gelip ayarlarını yaparım dedi. ikinci seyahatte belli olacak.
ilgilerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.
karavanım 750kg altı çalışma sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamadım. muhtemelen acemiliğim ve kullanıcı hatası :smiley: ikinci kampımda daha detaylı incelemem gerek. ilk seyahatimde heyecanıma yenildim :smiley: çalışma sırasında ve sonrası çalışma esnasında mazot pompası çıt çıt sesi sürekli...
çalışmasında sorun yok ateşlemeyi zamanında yapıyor ve çok çabuk ısıtıyor. ama ortamı ısıttıktan sonra durmuyor. termostat yada ayarları ile ilgili sanırım.
Yücel bey merhaba, geçen hafta çadır kampçılığından çekme karavana terfi ettim. eberspacher d2 12v modelini almıştım. fakat ayar yapamadım sürekli çalışıyor. türkçe kullanım klavuzu var mı sizde.
Herkese merhaba,
Kampa İstanbul’dan katılıyoruz. Aramızda ilk kez kamp yapacak arkadaşlarımız var. İki adet 4x2 araçla geleceğiz.
1 Hüseyin Gül
2 Selma Örgün Gül
3 Günay Koçyiğit
4 Çağlar Koçyiğit (8 yaşında)
5 Vahide Çıldır
6 Çağrı Karabillioğlu
7 Tuna Karabillioğlu (8 yaşında)
Görüşmek üzere
Herkese selamlar ismim Hüseyin, GEZENBİLİR ailesine yeni katıldım . Fırsat buldukça kamp yapmayı, fotoğraf çekmeyi (D7100), tarihi yerleri gezmeyi ve bilgi edinmeyi severim. Etkinliklerde buluşmak üzere...