Silgi73 kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Dikkat! Karavanda Mutlaka Olmaması Ve Olması Gerekenler.

    Paylaşımınız için çok teşekkürler Sayın Akdeniz, Bir yerde gördüğüm kadarıyla bu priz trifaze elektrik fişine benziyor. Araca takacağımız kablonun, diğer ucundaki fiş nasıl olmalı? Gene böyle 3 dişli olursa elektrik alacağımız heryerde öyle bir giriş bulabilir miyiz?
  2. S

    Mİdİbüs Karavan Başlangiç

    Cevabınız için teşekkür ederim Ceyhun Bey. Bende uygun bir 27+1 buldum. Amaaaa araştırmalarım sonucu aracı karavana dönüştürene kadar D, karavan ruhsatı aldıktan sonra da C sınıfı ehliyet gerektiğini gördüm. 2 sınıfı almak 5000 tl. Bu sorunu çözebilen arkadaşarımız yardımcı olursa sevinirim.
  3. S

    Mİdİbüs Karavan Başlangiç

    Araştırdığım kadarıyla emniyet kemerli koltuk sayısına göre ruhsat çıkıyormuş. Yani sizin sisteminizle 4+1 kişilik M1 ruhssatı alabilmeniz gerek. Yanılıyor muyum?
  4. S

    Mİdİbüs Karavan Başlangiç

    Merhaba Ceyhan Bey. Karavanınızın yapımını ilgiyle takip ettim. Bende bu araca benzer bir araç almayı düşünüyorum. Öncelikle midibüsden söktüğünüz koltuk, üst bagaj rafı vs. malzemeleri sattınız mı? Sattıysanız ne kadara aldılar? Trafik sigortası olayını ne yaptınız? Korktuğunuz başınıza geldi...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,420
Kayıtlı Üye Sayımız
172,124
Kaydolan Son Üyemiz
paramana

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst