silversmoke kullanıcısının son içeriği

1. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. Bostancı Kit bayisini aradım. En iyisi Prins dedi. 2.450 TL'ye takıyorlarmış. 10 taksit yapıyorlar. Gidip bir de yüz yüze konuşucam. :)
  2. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. Ben İstanbuldayım, Bostancı Sanayi yakınındayım. Burada iyi bir usta bulabilirsem şansımı deneyeceğim.
  3. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. Evet. Araştırmaya başladım. Başkalarının LPG deneyimlerini okuyorum. Uygun marka ve usta bulunca taktırıcam. Önerilere açığım.
  4. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. Araca çok alışmadan satışa mı çıkarsam. :D
  5. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. Sanırım sonunda LPG taktırıcam. 100 TL benzinle 150 km yol yaptım. Gerçi aracı denedim, sert hızlanmalar yaptım, yüksek devirde kullandım. Vardığım sonuç hamama giren terler. :)
  6. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. Verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkürler. Suzuki Aksiyonla telefonda görüştüm, 2000 km sonra genel bakıma oraya gitmeye karar verdim. Görüştüğüm ustanın ismini sormadım ama sabırla sorularıma cevap verdi. Triger zinciri değişimi ile ilgili olarak yetkili...
  7. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. Teşekkür ederim Batuhan Bey.
  8. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Ynt: Ben de Vitaralı oldum. İyi dileklerinize teşekkür ederim. Araç gerçekten de GRAND, hele ki benim gibi Tempra'dan inip Grand'a bindiyseniz heybeti ve gücü hissediyorsunuz. Şimdilik benim için tek kötü yanı çok yakması. LPG takıp arabaya müdahale etmek istemiyorum ayrıca bagaj da benim için...
  9. silversmoke

Ben de Vitaralı oldum.

Öncelikle herkese merhaba, ismim Ümit, bu foruma yazdığım ilk mesaj. Ben de artık bir Vitara sahibiyim. 2006 Grand Vitara 2.0 JLX-AL Otomatik Benzinli. Aracım 94.000 km de, önceki sahibi 86.000 de bakım yaptırmış. Gayet temiz gözüken ve güzel giden bir araç. Aldıktan sonra fikir edinmek için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR