Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili Gezenbilir ailesi;
Yüksek lisans bitirme tezim için gerçekten yardımınıza ihtiyacım var!
Ticari olarak tarım ile uğraşan ve bu yazıyı gören kişiler 10-15 dakikada ayırıp aşağıdaki anketi doldurursa ne kadar yardımınız dokunacağını anlatamam. Veya ekstra bir kişiye bile olsa...
Ynt: Offroad Donanımlı 97 Crand Cherokee (ZJ) 33" takmaya hazır
Tesekkur ederim, ilk mesajin altinda link harici de fotograflar vardi onlar da mi gorunmuyor acaba?
Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel
Yaklasik 1 yildir kullaniyorum, kaput seviyesi su gecisi yapigim oldu hic problem yok. Baglanti noktalarini silikonla desteklemistim montaj sirasinda.
Bu uygun fiyatli firsat icin tesekkurler tekrardan :)
2,5 yıldır kullandığım ve her bir parçasını bilinçli olarak yavaş yavaş, offroad ihtiyaçları doğrultusunda aldığım 1997 model Grand Cherokee'mi yeni bir proje için satma kararı aldım.
Standart özelliklerini zaten biliyoruz;
Offroad için ekstralar şunlar:
4" Yükseltme kiti, 33" lastik direkt...
Ynt: Off Roadçu Duster
koca koca adamlar saçma saçma birbirine laf sokuyor ya bi dışardan bakar mısınız kendinize? oldu olacak bir de liste oluşturalım yaramazlık yapanlar diye... Ne bilgisi, ne ciddiyeti, ne de fikir verir hali kaldı konunun..
Ynt: Satılık 235/70/16 BFGoodrich AT lastik 4 adet (Takas imkanı)
Ooo Mithatcan nerelerdesin sen ya, lastikler duruyor da ZJ'de yazın kullanıyorum o yüzden vazgeçtim :)