Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1997 Grand Cherokee 5.2 (lpg Tüketimi..?)
Bence bu işte bir yanlışlık var.
Bende VX 100 var benzinde uzun yolda tam 65 kuruş yakıyor.. LPG takdırdım ve şehiriçi 45-50 uzun yolda 40 kuruş sarfiyat yapıyor..
Bir 5.2 motor LPG de85 kuruş yakamaz diye düşünüyorum. Araçta muhtemelen bir...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar...
Bu güzel siteye 2011 yılında üye olmama rağmen çok aktif katıldığımı söyliyemem..Belki bir yelkenli teknem olması ve enerjimin çoğunu oraya vermem buna etken olmuş olabilir.
Siteye son zamanlarda daha aktif katılmaya başladığımdan...
Ynt: Vx100 V8 4.7'ye Ne Marka Lpg Sistemi Takılmalı? Yoksa Takılmamalı Mı?
Bir VX 100 sahibi olarak yazıyorum...
Öncelikle bu aracın yakıt tüketimi konusunda fikirleri olanların bu araçları hiç kullanmadıklarını ve bilgisizce yorum yaptıklarını düşünüyorum.
Bir VX 100 şehiriçi 75-80...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar...
Bu güzel siteye 2011 yılında üye olmama rağmen çok aktif katıldığımı söyliyemem..Belki bir yelkenli teknem olması ve enerjimin çoğunu oraya vermem buna etken olmuş olabilir.
Siteye son zamanlarda daha aktif katılmaya başladığımdan...
Merhabalar...
Siteye son zamanlarda daha aktif katılmaya başladığımdan itibaren kısa bir tanışma sözcüklerinin doğru...
Ynt: Birrr Vx 100 De Benden Gelsinnnn:)
Ben bu arabaya tesadüfen baktım...
Satan arkadaşın samimiyeti ile ilgili ciddi şüpheleim var...örneğin sırf aracı satmak için üye olduğundan başlayan ve devam eden şüpheler...