Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1997 Model Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum Yakıtı Korkutuyor
Merhabalar,
Sizleri bilmem ben 657 devlet memuru emeklisiyim (işini bilmeyenlerdenim) İstanbul da yıllarca arabam oldu alıp toplatıp sattıklarımda oldu. Aklımda hep 6 ve 8 silindirli 4x4 ler vardı. Minibüsünden kamyonetine kimi...
Ynt: Boynu Bükük Kaderini Bekleyen Jeep Lerin Resimleri
İnşallah yazık olmaz, işinin ehli ustalar yardımıyla yeni sahiplerinde tekrar hayat bulup yaşama dönerler.
Ynt: Pw 250 4x4 Kısa Şasi 1991 - 2004 Dodge Arıyorum.
Merhaba Hasan kardeş,
Önceki dün Trabzon dan geldim. Akçaabat ta Akça gaz deposunun girişinde var bir tane çift kabin açık mavi yola dik duruyordu kısa veya uzun fark edemedim 29 plakalı güzel yapılmış vinci vardı.
Orada sürekli olur, belli...
Ynt: 93 Model 5 Kapılı Dizel Pajero
Evet, hala aklımda.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Hangi köydensiniz, ben Beşikdüzü Çeşmeönü mahallesindenim, Sisdağında evimiz var.
Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan
Yolunuz açık olsun hocam,
Bilgiyi bilenden öğrenmek en güzeli, yemek yapmak ilgi alanlarımın ilk sıralarında.
Sizin de yazılarınızı mutlaka bulup okumak şart oldu şimdi.
Sağlıklı geziler dilerim.
Ynt: Arabayla Tek Başına Hatay'dan Posof, Gurcistan, Rusya Vladikavkaz Volgograd, Samara, Kazakistan
Yaşar hocam,
Yolunuz açık olsun.
Tabi Gazi Antep li olunca nerede olursa olsun mangal bulunuyor, afiyet olsun.
Ynt: Galloper 2,5 Tdı Almak Üzereyim, Ek Bilgi Rica Ediyorum.
Merhabalar,
Ben arabayı satın aldığım Ford bayisinin gerçekten büyük ve tanınır bir yer olduğunu biliyordum, aldandım.
Ben ki yıllarca İstanbul da araç alıp toplatıp satmış olmama rağmen bu kazığı yedim hala ona şaşarım.
Hani...
Ynt: Galloper 2,5 Tdı Almak Üzereyim, Ek Bilgi Rica Ediyorum.
Merhabalar,
Çok severek aldığım 2000 model otomatik V6 arabamın şanzımanı beni perişan etti.
Arabayı Gürbaşlar Ford bayiinden almıştım. Öyle ya çok büyük bir firma diye.
Bana baktıklarını sıkıntısı olmadığını söylediler inandım...