sismanogullar kullanıcısının son içeriği

1. sismanogullar

CJ5 Belirlenen masraflar ve toplam maliyet.. Tahminleriniz ? :)

Ynt: CJ5 Belirlenen masraflar ve toplam maliyet.. Tahminleriniz ? :) Evet zaten kafamdaki alt takım lastikler falan sizin yaptıklarınızın rehberliğinde oluşturdum. Aracı çıkardığımızda, zaten halihazırda günlük kullanıyorum, 30 civarına çekebiliriz herhalde. :)
  2. sismanogullar

CJ5 Belirlenen masraflar ve toplam maliyet.. Tahminleriniz ? :)

Arkadaşlar cj-5'de yapılmak istediğimiz değişikliklerin listesini hazırladık, araç zaten az çok toplu gibi. Sizce bu işlemler ne kadar tutar ? Tahmini bir fiyat aralığı ? 1) Ön ve Arka Geniş Tip Dana 44 Diferansiyel [Jeep Wagoneer veya Scout çıkması ve 4.10 veya 4.27 ayna mahruti ] - [Takas...
  3. sismanogullar

Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor

Ynt: Sonunda Start Verdik - CJ5 Toparlanıyor 37'' creepyler çok güzel durmuş, ben de benim cj5 e takma niyetindeyim fakat sığdırmak için bir tadilat yaptınız mı traşlama vs. bilmek istiyorum, teşekkürler.
  4. sismanogullar

77 CJ5 3.8 I6, T150 4.10 Ayna Mahruti. Tavsiyeleriniz nedir ?

Ynt: 77 CJ5 3.8 I6, T150 4.10 Ayna Mahruti. Tavsiyeleriniz nedir ? 37 kullananlar bir el uzatıverin ya :)
  5. sismanogullar

Ynt: 77 CJ5 3.8 I6, T150 4.10 Ayna Mahruti. Tavsiyeleriniz nedir ? Evet dana 44 arıyoruz zaten wagoneer veya scout özellikle iyice genişlesin diye. Şaft açısının dikleşmesi ne gibi bir sorun onu anlayamadım, nasıl önüne geçilir ? Şanzımanı biraz aşağı alıma olayı vardı bu o sebepten dolayı...
  6. sismanogullar

Ynt: 77 CJ5 3.8 I6, T150 4.10 Ayna Mahruti. Tavsiyeleriniz nedir ? Göze hitap eden bir araç yapma planındayız. Zaten birkaç yıldır günlük kullanıyorum, daha da devam ederim günlük olarak kullanmaya genciz ondan :D O zaman ağır ayna mahrutiye gerek yok heavy duty şanzıman sorunları çözer bana...
  7. sismanogullar

Ynt: 77 CJ5 3.8 I6, T150 4.10 Ayna Mahruti. Tavsiyeleriniz nedir ? Peki motor bunları taşır mı acaba ? Dik yokuşlarda falan ?? Ayrıca 4.10 oranı olan şuanki ayna ve mahrutim wagoneer veya scout dana 44lere uymuyor galiba, daha kalınmış ?
  8. sismanogullar

Evet arkadaşlar, aracımın motoru 3.8 I6 motor , diferansiyellerim ise stok AMC20 ile Dana 30 oranları da 4.10. Araçta 33 lastikler var ben 37'ye geçmek istiyorum ama bu değişiklik ile tabi yükseltme kitleri falan adapte edeceğiz.Fakat, Şanzuman T150 bunu da T19 veya T19A veya T18 falan ilk...
  9. sismanogullar

3.8 I6 Motora 4.10 Ayna Mahruti ve T19 ?

Evet arkadaşlar, aracımın motoru 3.8 I6 motor , diferansiyellerim ise stok AMC20 ile Dana 30 oranları da 4.10. Araçta 33 lastikler var ben 37'ye geçmek istiyorum ama bu değişiklik ile tabi yükseltme kitleri falan adapte edeceğiz. Fakat, Şanzuman T150 bunu da T19 veya T19A veya T18 falan ilk...
  10. sismanogullar

cj 5 ayna mahruti ve aks, asfalt için

Ynt: cj 5 ayna mahruti ve aks, asfalt için Diferansiyele uymuyor demişsiniz ilk mesajda. Diferansiyelle birlikte aksları komple değiştirsek cj 8inkilerle ? Uyum sorunu ortadan kalkar mı ?
  11. sismanogullar

Ynt: cj 5 ayna mahruti ve aks, asfalt için Fakat suanki akslarimda bir sorun yok, sağlam orijinal cj 5 akslari. Peki halihazirdaki akslara sapka takma gibi birsey yapilabilir mi ?
  12. sismanogullar

merhaba arkadaşlar.. benim 78 model cj5 de 33lük savero m/t lastik var, fakat araziye okul ve vakit nedeniyle neredeyse hiç çıkamıyorum, hergün şehir içinde kullanıyorum. eskiden üzerinde ufak mastercraft avenger g/t lastikler vardı bu m/t lastikleri taktıktan sonra ayna mahrutisine ellenmedi...
  13. sismanogullar

CJ için 16 jant

Ynt: CJ için 16 jant resim bekliyoruz..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB