skull25 kullanıcısının son içeriği

1. skull25

Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı

Ynt: Gezenbilir İzmir; 01 Ekim - 18 Aralık 2011 Arası Yürüyüş & Kamp Programı Yeni sezon ne zaman geliyor :/
  2. skull25

Van'daki Depremzedelere Yardım

Ynt: Van'daki Depremzedelere Yardım Ayrıca Best Van Tur (444 00 65) ve Van Gölü Turizm (444 65 65) telefon numaraları ile irtibat kurup, kıyafet ve yiyecek yollanabiliyor. Kızılay, yardımda bulunmak isteyenlerin 168'i arayabileceğini de açıkladı. Erciş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı...
  3. skull25

Van'daki Depremzedelere Yardım

VAN DEPREMİ İÇİN: Battaniye, Çoçukbezi ,Çadır, Yatak, Kışlık Giyecek Malzemeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar, Sur, Yenişehir ve Kayapınar Belediyelerinde toplanacaktır. TLF: 252 14 15. Eski kıyafet veya yeni aldığınız için kullanmadığınız eski çadırlarınızı gönderebilirsiniz...
  4. skull25

Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nikah Töreninlerine Bekliyorlar (23 Temmuz 2011)

Ynt: Ferdane (ferdane gül) ve Murat (VARHUB) Nikah Töreninlerine Bekliyorlar (23 Temmuz 2011) Ömür boyu mutluluklar dilerim :)...
  5. skull25

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Nisan 2011) Ayağımı incittiğim için gelemedim. Önceden haber vermediğim için özür dilerim... :(
  6. skull25

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Nisan 2011) Oldu teşekkürler Murat abi. Pazar günü görüşürüz o zaman selametle...
  7. skull25

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Nisan 2011) Oh içim rahat şimdi :). Sağol Murat abi (Bi sakınca yoktur umarım) . Bu arada orda su kaynağı varmı? Birde ben yanıma 1bçk litre yerine 4 tane pet şişe alıyorum daha az yer kaplıyor ama aynı miktarda su var...
  8. skull25

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Nisan 2011) Kayalıkmış onlar :) Göz yanılması heralde benimki... Ben geliceğimde 12 km gidebilirimde şu çatalkaya tırmanışı gözümü çok korkuttu :( Hani şu kaya... Fazlamı dik ne :)
  9. skull25

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Çatalkayalar - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Çatalkayalar - Narlıdere Doğa Yürüyüşü (16 Mayıs 2010) Üzücü gerçekten :(
  10. skull25

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar Doğa Yürüyüş Duyurusu (10 Nisan 2011) Fotoğraflarda bir dağda kar görüyorum oralar soğukmudur bu mevsimde ona göre giyinelim :). Tecrübesizliğimizi mazur görünüz...
  11. skull25

Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kamp Duyurusu (26 - 27 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kamp Duyurusu (26 - 27 Mart 2011) Evet önce bir yürüyüş yapsam iyi olacak :). Bilgilendirmeler için teşekkür ederim ;) Birde bir sorum daha var. Birdahaki balçova baraj vadisi yürüyüşü ne zaman olur ??
  12. skull25

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011) Hafif yağdı ama iyi yağdı ben gene gelemedim :(. Fotoğrafları bekliyorum
  13. skull25

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011) Ben üçkuyulardan yürüyorum termale :) Mesafe fazla uzak değil aslında... Sen sorarsan otobüslere termal son durağa gidiyormu diye onlarda gidiyor derse atla son durakta inersin karşında zaten kaya otel.Tabi bu...
  14. skull25

Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kamp Duyurusu (26 - 27 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kamp Duyurusu (26 - 27 Mart 2011) Şaka bir yana 2 gün orda aç kalmamak için yanımıza ne almamız gerek şahsen ben o kadar yiyeceği çantaya sığdıramazdım :) Yani pratik olarak rahat taşıyabileceğimiz bozulmayacak birşeyler varmı yanımıza...
  15. skull25

Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011) Vallahi ben basket ayakkabılarımla geleceğim. Kendileri bot tanımına gayet uygun zaten :) Hem daha hafifler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri