skyblade kullanıcısının son içeriği

1. S

Mora Bıçakları Nerede Bulunur

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun. Bu arada bahsetmeyi unutmuşum. Bauhaus'ta satılan Mora Clipper modelinin plastik kılıfından hiç memnun değildim. Kilitleyince güzel tutuyor ama güven vermiyordu. Diğer iki modelin kılıfı biraz daha iyi.Daha sıkı bir...
  2. S

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Onur Bey merhaba, bıçakları yeni aldığım için daha detaylı deneme şansım olmadı. Elimde Bauhaustan aldığım mora clipper 840 modeli mevcut olduğundan, biraz da bu bıçağın referansı ile diğerlerini ısmarladım. Dediğim gibi asıl istediğim Companion MG modelinin...
  3. S

Ynt: Mora Bıçakları Nerede Bulunur Reklama girer mi bilmiyorum ama yaklaşık 2 hafta önce aşağıdaki siteden 11999 ve 11827(Companion MG) modelini ısmarladım. Maalesef 3.2 mm kalınlıktaki Heavy Duty versiyonu kalmamış. Yaklaşık 4 günde temin edip sorunsuz olarak gönderdiler. Bilgilerinize...
  4. S

YERLI YOGURT MAYASI

Ynt: YERLI YOGURT MAYASI Çok demiş sanki. Ankara Beğendikte yanlış hatırlamıyorsam inek sütü 13 lira idi. Bu ara yeni 3 litrelik paketleri de çıkmış bilginiz olsun. Ankara da Real mağazalrında da satılıyor. Belki istanbulda da vardır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri