smtars kullanıcısının son içeriği

1. S

Ankara Dan Isparta Ya Sj 413

Öncelikle adım samet 26 yaşındayım aranıza ıspartadan katılıyorum... Ankara dan sj 413 aldım ıspartaya getirdim. uzun süredir forumdayım ama sj çok araştırdığım bi araç diildi o yüzden sj bölümünde pek bulunmadım cj almayı düşünüyodum fakat cj sahipleriyle görüştüm acele etme cj yi çok iyi...
  2. S

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Ne kadar iyi yaptım bilmiyorum ama cj hakkındaki gerekli bilgiyi toplayana kadar ve arazi şartlarını daha yakından öğrenmek için suzuki sj 413 aldım düzgün bi cj bulana kadar buna bincem ankaradan ıspartaya...
  3. S

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Kusura bakmayın yaklaşık 8 aydan beri forumu takip ediyorum genelde okuyodum ama haklısınız üye olduktan sonra tanışma bölümüne yazmam gerekiyodu... Gezenbilir ailesine ıspartadan yazıyorum adım Samet 26...
  4. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Böle konularda çokta mütevazi olmaya gerek yok senelerdir bu işin içindesiniz bi çok insandan dağa çok bilgiye sahipsiniz hemen hemen cj hakkında açılan konuların çoğunda mantıklı açıklamalarınız var ben...
  5. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... 10 binliralık cj willys yada tuzla derken amacım tamamen farklıydı eylence amaçlı kullan at tarzı araç alıcaktım sizlerle konuştuktan sonra hiç te gerek yokmuş o nedenle alıcaksam (alıcam) eyer orjinal...
  6. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Yaklaşık olarak 5-6 aydır forumda takipteyim ama dediğiniz gibi araştırmalar yapmadım hani şöle anlatıyım bende hastalık biraz bişeyi kafaya taktımmı bodaslama dalıyom bu modeli tutulur şu modeli tutulmaz şu...
  7. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Bi kaç tanıdığım ustayla görüştüm sizlerin sölediklerine yakın şeyler sölediler bide benim cj den sonra ford consul yada granada alma planımı bildikleri için şöle bi teklifte bulundular birazda mantıklı...
  8. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... O zaman şurasında hem fikiriz 77 altı araç bakmıyoruz daha düzgün cj 5 lere daha az masrafla binebiliyoruz sonuca bağladık... Sezgin,Ercan ve Oğuzhan bey e çok teşekkür ederim bana verdikleri değerli...
  9. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... şöle bi örnek verim bu aracı almak için diilde örnek amaçlı link koyuyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-jeep-willys-klasik-1957-101055533/detay bi çok yeriyle...
  10. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... konuyla bu kadar ilgilendiğin ve beni bilgilendirdiğin içn teşekkür ederim... sonuca bağlıycak olursak tuzla yada willys dağa ekonomik cj ye göre daha kırılgan araç alıp yürütememektense bütçeyi arttırıp...
  11. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... yorumun için çok teşekkür ederim malum sitede gözüme takılan bi kaç araç var bakıyorum benim amacım site içerisinde satan varsa bilindik araç olur diye veya sizlerin şu araç uygun şu araca bakabilirsin diye...
  12. S

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ama kimse yanlış anlamasın kuş alcak olsam zaten gider alırım mevzu diil bende biliyorum 10 liralık cj ye 10 lira masraf etçemi o yüzden 10 liralık cj arıyorum benim...
  13. S

Başlıktıda belirttiğim gibi cj 5 yada willys jeep almak istiyorum aracını satmak isteyen varsa görüşmek isterim yada önerebilceniz şu araç alınabilir diyceniz araç varsa yardımlarınızı bekliyorum... Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim...
  14. S

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum...

Başlıktada belrttiğim gibi elinde aracı olan satmak isteyen varsa yada araç önerebilcek arkadaşlar varsa yardım bekliyorum. Yardımcı olucaklara şimdiden teşekkür ederim.
  15. S

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan Mustafa bey çalışmalarınızı zevkle takip ettim elinize emeğinize sağlık Ispartadan yazıyorum adım Samet benimde 110 dan 100 e veya 90 a çevirme gibi bi proje var aklımda hususi pick-up yada ambulans defenderi çevirebilmemiz mümkünmü özelden tlf num. msj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR