Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1993 model benzinli lpg li defenderim benzinde çalışmıyor. Karbüratöre gelen benzin hortumun ve benzin flitresini açıp depodan benzin gelip gelmediğine baktım hiç benzin gelmiyor. Pompa olabilir diye düşünüyorum.
Bu konuda tavsiyesi olan varsa yazabilir. Saygılar
Ynt: Lr Defender Çekme Demiri Ve Kapasitesi
Selam-ı Aleyküm, aracım 1993 model defender 2.5 benzinli. Bu araç ile Ankara dan İsparta ya oradan da 2200 kg yükle Kars a gitmeyi düşünüyorum ama o kadar yükü bu yaşlı arabanın taşıyıp taşıyamayacağını kestiremiyorum. Sizce bi yeri kırmadan sağlıklı...
Ynt: Tekne Ve Şişme Zodyak Tipi Bot Taşımak İçin İdeal Arazi Taşıtı Hangisi ?
Nejat bey, aracım 1993 model defender 2.5 benzinli. Bu araç ile Ankara dan İsparta ya oradan da 2200 kg yükle Kars a gitmeyi düşünüyorum ama o kadar yükü bu yaşlı arabanın taşıyıp taşıyamayacağını kestiremiyorum...
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)
Tarıkbey hayırlı olsun, şu anda benim benzinli defendere motor değişmi düşünüyorum. Yasal olarak bi sıkıntıyla karşılaşırmıyım ve 130bg lik transit motoru performansı sizce 2.5 benzinli defender motoruna göre ne kadar farklı, Ankara dan saygılar.
Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar
Lpg tankını doldurdum 100 km yol yaptıktan sonra tekrar fulledim 58tl lik lpg aldı. lpg fiyatı 2,45 lirydı.
Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor
Anladım. Piyasada millet 35-40 kuruş lpg ş.içi diyince tereddute düştüm benim defender almış başını gitmiş diye.
Ynt: 2.5 benzinli 1988 defender lpg dekilometrede ne yakar
1993 benzinli 2.5 lpg de 58 kuruş yakıyor nasıl acaba yakıt sarfiya. Ve bu elektronik ateşleme mevzuu ne dir acaba bilgisi olan varsa paylaşabilir mi. Saygılar.
Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.
eray 78 inşallah sanada nasip olur bi defender.
Lastik ölçülerinde bi değişiklik olmadı benzinli araç, yokuşlarda acayip bir yığılma da var.
Selamlar, artık defenderden ayrılamıyorum fakat son zamanlarda yakıt sarfiyatı arttı ve motor çekiş gücü farkettirecek biçimde düştü. Bikaç ustaya götürdüm ama mantıklı bir cevap alamadım. Motor subap ayarından veya daha ötesi böyle...
Selamlar. Aracıma alarm ve merkezi kilit adapte etmeyi düşünüyorum, tecrübe edenler fikir verirse sevinirim saygılar.