Sofuoglu61 kullanıcısının son içeriği

1. S

Jeep Cj Parçaları Herkesin İhtiyacı Olabilir

şu t150 şanzımanın prizdirek kaç diş acaba ? bizim eskiler ordan tanıyorlar şanzımanları
  2. S

İhtiyaç Fazlası Tuzla, Willys Defransiyelleri

Ynt: İhtiyaç Fazlası Tuzla, Willys Defransiyelleri difransiyellere ne diyosun
  3. S

Orçun Usta'dan 75 Cj5 Ve 66 Willys Ana Şanzıman Karşılaştırma

Ynt: Orçun Usta'dan 75 Cj5 Ve 66 Willys Ana Şanzıman Karşılaştırma ustam benım aklıma takılan bir konu var cj5 arazı şanzımanı sağdan çıkıslı oluyormu orda dana 18 gibi çıkış yeri var?
  4. S

Tuzla Çıkma Şanzımanlar

Ynt: Tuzla Çıkma Şanzımanlar şanzımanın fiyatı ne olur komple veya sadece ana şanzıman ?
  5. S

Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor birader peki bir ricam var senden motorun resmini atabilrmisin bana.
  6. S

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor motorun rengi?
  7. S

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor motorunuzun rengi nedir bir diğer sorum nezaman rektefe yaptırmıstınız?
  8. S

Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz peki isuzu ile gitmesi nasıldı 1e düşüyormuydu
  9. S

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz peki 5000 devirlik 55hp isuzu ile gitmesi nasıldıı
  10. S

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz priz direğin boyu 18cm flanssız yapma gibi bir ihtimal yokmudur bide benim şanzıman 15 diş priz direk sizinkide öylemiydi ve gidişi nasıldı 1e düşüyormuydu ??
  11. S

Ynt: Jeep İçin Bmc Leyland 1.8 Dizel Motor Aranıyor düşüncem oydu ama ruhsat işlemleri falan uzun hikaye o yüzden
  12. S

1957 model jeepim için özellikle leyland serisinden bmc motor arıyorum elinde olanlar veya satmak isteyenler burdan yazsın haberleşelimm
  13. S

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz eyvallah yardımların için çok teşekkür ederim yine bir sorunum olursa sizi rahatsız edebilirmiyimm ??
  14. S

Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz aslında evet elimde o motordan çıkma şanzıman var uydurma konusunda bişe çekmicez ama yasal işlemleri bilmiyorum o yüzden o motor olsun dedim elimdeki şanzıman ford 1013 gt buna bir dizel motor önerebilirmisiniz o vakit ?
  15. S

benım aracım 57 model tuzla bmc tm30 motoru ruhsata işli yani dizel geçiyor ford 2.0 benzinli motor atıcam tabi atabilirsem biraz arşatırdım kimin ne dediği belli değil nasıl bir prosedür gerekiyo dizelden benzinliye geçiliyomu geçiliyososa ne oluyo ona göre motor alıcam yardımlarınız ve ilginiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri