Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Orçun Usta'dan 75 Cj5 Ve 66 Willys Ana Şanzıman Karşılaştırma
ustam benım aklıma takılan bir konu var cj5 arazı şanzımanı sağdan çıkıslı oluyormu orda dana 18 gibi çıkış yeri var?
Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz
priz direğin boyu 18cm flanssız yapma gibi bir ihtimal yokmudur bide benim şanzıman 15 diş priz direk sizinkide öylemiydi ve gidişi nasıldı 1e düşüyormuydu ??
Ynt: Motor Atma Konusunda Yardım Edebilirmisiniz
aslında evet elimde o motordan çıkma şanzıman var uydurma konusunda bişe çekmicez ama yasal işlemleri bilmiyorum o yüzden o motor olsun dedim elimdeki şanzıman ford 1013 gt buna bir dizel motor önerebilirmisiniz o vakit ?
benım aracım 57 model tuzla bmc tm30 motoru ruhsata işli yani dizel geçiyor ford 2.0 benzinli motor atıcam tabi atabilirsem biraz arşatırdım kimin ne dediği belli değil nasıl bir prosedür gerekiyo dizelden benzinliye geçiliyomu geçiliyososa ne oluyo ona göre motor alıcam yardımlarınız ve ilginiz...