Sonerant kullanıcısının son içeriği

1. Sonerant

Solenoid&tam Tur Dönüş Problemi Hakkında Yardım

Sökülme halii
  2. Sonerant

Arkadaşlar merhaba Sorun u buldum ve kısmen %80 oranında düzelttim. Şanzıman beynini ni komple söktük. Şanzıman yağını komple boşalttık . Ve balata sprey i ile 4adet boşalttık . Komple temİzledik. İnanılmaz yağ tortuları ve metal pislikler çıktı . Yağı komple yeniden koyduk ve sorumn yokkkkk...
  3. Sonerant

Servis 6.000 tl fiyat verdi... Yan malzemelerle 9.000 tl ti bulur dedi... Servis temizlendiğinde sorunun düzeleceğini zannetmem diyor.. Kafam çokkarışık
  4. Sonerant

Şanzıman Yağındaki Tortu Nedir ?

Şanzıman yağının içerisnde tortu var ?
  5. Sonerant

İlgin için çok teşekkürler allah razı olsun .
  6. Sonerant

Sadece kalkışlarda direksiyon sağ a veya sola tam tura yakınken oluyor . Titreme yapıyor araç bariz... 2 veya 3. Viteslerde sorun yok gibi duruyor???
  7. Sonerant

Ömer merhaba Sağolsun ziya ile tanıştım çok değerli ve kişilikli bir arkadaş. Solenoid teşhisini de o koydu zaten... Ondan önce 4 servis e gittim . Farklı şeyler söylemeleri , maddi olarak bazı imkansızlıkşarım beni endişelendiriyor . Servis toplamda 10.000 tl masraf çıkardı . Ymz henüz geri...
  8. Sonerant

Arslanımın Gençliğe Dönüşü... 110 Land Rover Defender Benzin/lpg

Allah kaza bela vermesin... Kefini çıkarın artık
  9. Sonerant

Yazmayı unuttum geçen gün sanayi de usta şanzıman yağ çubuğunu çektiğinde yağ temiz fakat çubuğun ucunda tortular olduğunu gördük . Aynı zeytin yağının dibindeki tortular gibi .
  10. Sonerant

arkadaşlar merhaba , 2008 model yeni kasa 2.0 otomatik forester sahibiyim. Aracım 123.000 km de. Yaklaşık olarak 3 ay önce sağa yada sola tam tur a yakın dönüşlerde ve 20 km altında hızda aracımda ciddi titreme ve sarsıntı meydana geliyor. Yani park halinde iken çıkış yapmak istediğimde sola...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri