Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Sorun u buldum ve kısmen %80 oranında düzelttim.
Şanzıman beynini ni komple söktük. Şanzıman yağını komple boşalttık . Ve balata sprey i ile 4adet boşalttık . Komple temİzledik. İnanılmaz yağ tortuları ve metal pislikler çıktı . Yağı komple yeniden koyduk ve sorumn yokkkkk...
Servis 6.000 tl fiyat verdi...
Yan malzemelerle 9.000 tl ti bulur dedi... Servis temizlendiğinde sorunun düzeleceğini zannetmem diyor.. Kafam çokkarışık
Ömer merhaba
Sağolsun ziya ile tanıştım çok değerli ve kişilikli bir arkadaş. Solenoid teşhisini de o koydu zaten...
Ondan önce 4 servis e gittim . Farklı şeyler söylemeleri , maddi olarak bazı imkansızlıkşarım beni endişelendiriyor . Servis toplamda 10.000 tl masraf çıkardı . Ymz henüz geri...
Yazmayı unuttum geçen gün sanayi de usta şanzıman yağ çubuğunu çektiğinde yağ temiz fakat çubuğun ucunda tortular olduğunu gördük . Aynı zeytin yağının dibindeki tortular gibi .
arkadaşlar merhaba ,
2008 model yeni kasa 2.0 otomatik forester sahibiyim. Aracım 123.000 km de. Yaklaşık olarak 3 ay önce sağa yada sola tam tur a yakın dönüşlerde ve 20 km altında hızda aracımda ciddi titreme ve sarsıntı meydana geliyor. Yani park halinde iken çıkış yapmak istediğimde sola...