spiritchaser42 kullanıcısının son içeriği

1. S

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Bogaz camping de bu yaz ailemle 10 gün kalma fırsatı buldum... kampı öyle güzel yere kurmuşlarki birtarafınız 2km uzunluğunda plaj bir tarafınız inatçı levrek dolu manavgat nehri diğer tarafınız ise harika manzarası ile titreyengöl.... kampı ramazan ayına denk getirdiğim...
  2. S

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp üstadım 10 günlük kampın 2 fotosu olmamalı diye düşünüyorum yengeç arkadaşımı dediği gibi... hatta fotodan ziyade gezip gördüğünüz yerleri merak ediyorum.. açıklama yaparsanız sevinirim...
  3. S

Kamp Dalış Survivor Tadında

Ynt: Kamp Dalış Survivor Tadında selçuk usta gerçekten imrenilecek bir tatil yapmışsın darısı benim başıma...
  4. S

Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz

Ynt: Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz dostum birde manavgat ta titreyen göl civarında boğaz camping var ben gitmedim ama gidenler begeniyor bi bak derim....
  5. S

Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz

Ynt: Alanya Civarı Kamp Alanı Önerebilir Misiniz dostum geçen sene temmuz ayında 4 günlüğüne incekum orman kampında kaldım... fiyatları uygun. denizi güzel ama sezonda gittiğim için galiba biraz kalabalıktı... bence güzeldi...
  6. S

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp esen hanım izlenimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum... bu sayede banada fikir vermiş olacaksınız şimdiden iyi tatiller dilerim....
  7. S

Fethıyede Kamp

Ynt: Fethıyede Kamp esen hanım öncelikle forumumuza hosgeldiniz demekle başlayayım... bu sene bende sizin programınıza yakın bir program yapmayı düşünüyorum... ölüdeniz plajı, saklıkent gezisi, kelebekler vadisi gezisi, yassıca adalar gezisi, babadağın zirvesinden gün batımını izlemek ve son...
  8. S

Katrancı Nasıldır?

Ynt: Katrancı Nasıldır? omnitemporal arkadaşım ve ümit abi yazdığınız cevap için teşekkür ederim... katrancı hakkında olumlu ve olumsuz yorumları okudum bu sene ikinci kamp deneyimim olacak ilkini alanya incekum kamp alanında yapmıştım buranında dezavantajı kalabalık olmasıydı... umarım...
  9. S

Katrancı Nasıldır?

Ynt: Katrancı Nasıldır? biraz erken bir tatil planı olacak ama bu sene ağustos başını kapsayacak şekilde 10 günlük bir tatil yapmayı düşünüyorum. bu 10 günlük süre boyunca katrancı koyunda kamp kurup aracım ile dalyan'da tekne turu, köyceğiz'de çamur banyosu, ölüdeniz plajı, saklıkent gezisi...
  10. S

Katrancı Nasıldır?

Ynt: Katrancı Nasıldır? yeni bir üyeniz olarak öncelikle tüm gezenbilir ailesine selamlar... internetten kamp alanlarını araştırırken tesadüfen forumunuza girdim. forumunuzda tüm konularda doyurucu bilgiler bulunmakta olduğu için benim vazgeçilmez sitelerim arasında yerini aldı tabi forumdaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Geri