Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2008 model GW aracımda atiker lpg kiti takılı. lpg konusunda çok bir bilgim yok. fakat bir daha atiker taktırırmısın derseniz, kesinlikle hayır. aracı aldığımda üzerinde idi. ama aldığım günden bu yana sıkıntıları beni bezdirdi. ustaya gidiyorum bakıyor regülatör arızalı dedi...
Merhaba arkadaşlar.
2008 model Grand Vitara 2.0 jlx aracımda aldığım günden bu yana uyarı vermemiş olan 3 uyarı lambası geçen yaptığım bi yolculuk esnasında yanıp söndü. Kullanma klavuzuna baktım tam bir fikir sahibi olamadım. Ne anlama geldiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben Serkan. Aslen Edirne ama memuriyet nedeniyle Kars'ta yaşıyorum. Forumdaki konuları okuyup inceledikten sonra Suzuki Grand Vitara 2.0 5k aldım. Forumda bulunan konular gayet açıklayıcı ve tatminkardı. Aracı gönül rahatlığı ile aldım ve aldığım gibi...