srk06 kullanıcısının son içeriği

1. srk06

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey ben ankarada oturuyorum fakat arabayı istanbulda yaptırdım ankarada bir servise gidiyordum fakat çok fahiş fiyatlar istiyordu onada gitmiyorum Ankarada tanıdığınız bildiğiniz biri varsa oraya götüreyim
  2. srk06

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey zaten tekrar götürdüm servise motor yapıldıktan sonra turboyu yeni almıştık yağ kaçırıyordu onları tekrar yaptılar hararet yapıyordu kısa rampalarda bile çekiş falan çok düşüyordu bunlar düzeldi fakat kalkışlarda çok zorlanıyor bu bir türlü olmadı...
  3. srk06

Nissan araçlarınızla ilgili her tür teknik bilgi için 0542 511 90 15

Ynt: Nissan araçlarınızla ilgili her tür teknik bilgi için 0542 511 90 15 iyi günler 2000 terrano II sahbiyim 6 ay evvel hararetin çok yükselmesinden dolayı motor maalesef gitti 8000 tl para harcadım yaptırdım ilk 1 ay iyiydi sonra araba şu anda kalkışlarda sanki bir problem var otomatikde de...
  4. srk06

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arkadaşlar iyi günler 2000 terrano II sahbiyim 6 ay evvel hararetin çok yükselmesinden dolayı motor maalesef gitti 8000 tl para harcadım yaptırdım ilk 1 ay iyiydi sonra araba şu anda kalkışlarda sanki bir problem var otomatikde de olsun 1 ve ya 2 ye...
  5. srk06

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Arkadaşlar 2000 model terranom var yalnız son 1 aydır çok canım sıkılıyor çekiş aşırı derece düştü az bir rampada bile çok zorluyor ve hararet yükseliyor.uzun bir rampada da durma derecesine geliyor artık yardımcı olabilirmisinz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri