Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
ben ankarada oturuyorum fakat arabayı istanbulda yaptırdım ankarada bir servise gidiyordum fakat çok fahiş fiyatlar istiyordu onada gitmiyorum Ankarada tanıdığınız bildiğiniz biri varsa oraya götüreyim
zaten tekrar götürdüm servise motor yapıldıktan sonra turboyu yeni almıştık yağ kaçırıyordu onları tekrar yaptılar hararet yapıyordu kısa rampalarda bile çekiş falan çok düşüyordu bunlar düzeldi fakat kalkışlarda çok zorlanıyor bu bir türlü olmadı...
Ynt: Nissan araçlarınızla ilgili her tür teknik bilgi için 0542 511 90 15
iyi günler 2000 terrano II sahbiyim 6 ay evvel hararetin çok yükselmesinden dolayı motor maalesef gitti 8000 tl para harcadım yaptırdım ilk 1 ay iyiydi sonra araba şu anda kalkışlarda sanki bir problem var otomatikde de...
Arkadaşlar iyi günler 2000 terrano II sahbiyim 6 ay evvel hararetin çok yükselmesinden dolayı motor maalesef gitti 8000 tl para harcadım yaptırdım ilk 1 ay iyiydi sonra araba şu anda kalkışlarda sanki bir problem var otomatikde de olsun 1 ve ya 2 ye...
Arkadaşlar 2000 model terranom var yalnız son 1 aydır çok canım sıkılıyor çekiş aşırı derece düştü az bir rampada bile çok zorluyor ve hararet yükseliyor.uzun bir rampada da durma derecesine geliyor artık yardımcı olabilirmisinz