Srknsndl kullanıcısının son içeriği

1. S

2000 Model Altında Yabancı Çekme Karavan Alınır Mı ???

Sahibinden de bir tane dahi bulamadım ruhsatlı avrupa karavan yani 1992 model avrupa karavan sıfır ortizden yada erbaadan yada may pino dan çok daha mı mantıklı ?????
  2. S

2000 Model Altında Yabancı Çekme Karavan Alınır Mı ???

Mrblar 2000 modeş altında yabancı çekme karavan alınırmı ?? Alınırsa hangi modeller sağlamdır? 750 kg alto ve ruhsatlı bulmak imkanso denecek kadar zor mu ??
  3. S

May Karavan

Bende konuştum bugün 30.000 tl dedi 2019 şubatta iatanbuldaki karavan fuarına katılmıyacaklarını söyledi maddi imkanlardan dolayı. Dolardan dolayı çok artış olduğunu ve çok etkilediğini belirtti.
  4. S

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Yüksüz ağırlığı 750 kg mı %10 aşabilir gibi bir ibare var mı acaba ?? Bilmediğimden soruyorum
  5. S

May Karavan

Söylediği fiyat nedir acaba ???
  6. S

May Karavan

Mrb fiyatı 23.500 demişsiniz kdv dahilmi ?? Birde alko şase ve dingil sisteminin kalitesi çekişte hissediliyor mu ? Bir de karavanda değiştirmek isteseniz neleri değiştirirdiniz ??
  7. S

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Peki çekme karavana yeni başlayanlar için önerebileceğiniz bir marka model varmıdır acaba ??
  8. S

Çekme Karavanla İlgİlİ Uzman Ve Profosörler Soru Ve Cevaplar

Mrb bizim gibi doğru bilgiye muhtaç ve aç kişilerin sorularını bu başlık altında uzman kişilerin cevaplayabilmeleri için bu başlığı açtım. 1) 750 kg altı 750 kg üstü diye net bir yönetmelik yada madde mevcutmudur? 2) 750 kg altı ruhsat ve tip onay belgesine ihtiyaç yokmu ? Eğer yoksa yurt...
  9. S

Mrb aranıza yeni katıldım dolayısıyla birçok bilgiye açım internette çok bilgi kirliliği var uzaman kişilerin yardımına ihtiyacım var . 1) 750 kg altı karavan alırsak ruhsat yada tip onay belgesine ihtiyaç yokmu ? 2) b1 ehliyetle kullanabilirmiyi? 3) avrupa karavan 2. El ruhsatlı ve tip onay...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri