Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahibinden de bir tane dahi bulamadım ruhsatlı avrupa karavan yani 1992 model avrupa karavan sıfır ortizden yada erbaadan yada may pino dan çok daha mı mantıklı ?????
Mrblar 2000 modeş altında yabancı çekme karavan alınırmı ?? Alınırsa hangi modeller sağlamdır? 750 kg alto ve ruhsatlı bulmak imkanso denecek kadar zor mu ??
Bende konuştum bugün 30.000 tl dedi 2019 şubatta iatanbuldaki karavan fuarına katılmıyacaklarını söyledi maddi imkanlardan dolayı. Dolardan dolayı çok artış olduğunu ve çok etkilediğini belirtti.
Mrb bizim gibi doğru bilgiye muhtaç ve aç kişilerin sorularını bu başlık altında uzman kişilerin cevaplayabilmeleri için bu başlığı açtım.
1) 750 kg altı 750 kg üstü diye net bir yönetmelik yada madde mevcutmudur?
2) 750 kg altı ruhsat ve tip onay belgesine ihtiyaç yokmu ? Eğer yoksa yurt...
Mrb aranıza yeni katıldım dolayısıyla birçok bilgiye açım internette çok bilgi kirliliği var uzaman kişilerin yardımına ihtiyacım var . 1) 750 kg altı karavan alırsak ruhsat yada tip onay belgesine ihtiyaç yokmu ? 2) b1 ehliyetle kullanabilirmiyi? 3) avrupa karavan 2. El ruhsatlı ve tip onay...