stilist07 kullanıcısının son içeriği

1. stilist07

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Karavanciliga yeni başlamayı düşünen biri olarak mobilya üzerine oturup kemersiz yolculuk yapılmasındansa göze her ne kadar estetik gelmese bile bu sekilde kemerli bir koltuğu tercih ederdim.hatta bütçem yeterli olsa sırf bu sebeble bu karavanı almayi düşünürdüm. Benim merak ettiğim konu ise...
  2. stilist07

Mavi Bebek, Motokaravan Yardımınızı Bekliyor :)

2 küçük çocuk ve 2 yetişkin için yurt dışı gezilerinde kullanilmak üzere bende motokaravan bakıyorum 80 -90 bin civarı ancak içime sinen araç bulmakta zorlanıyorum. Bulduklariminsa fiyatları bizi aşıyor. İlk karavan tecrübesi olarak camper lar bana daha bi cazip geliyor.Belki de bunun sebebi...
  3. stilist07

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) bende satılık bir t2 yada t3 aramaktayım var mı bilgisi olan...ne oldu bu raca?
  4. stilist07

Vw T3 İçin Klima

Ynt: Vw T3 İçin Klima bende merak ettim zira t2 yada t3 satın almak istiyorum bende .
  5. stilist07

Alınık Decathlon /arpenaz-aile-cadiri-42

Ynt: Alınık Decathlon /arpenaz-aile-cadiri-42 şişme yatak , buzluk yada aracın çakmaklığına bağlanan soğutuculu buzluk ve yine 4 kişilik kampta yemek yiyebilmemiz için masa ve sandalye tavsiyesi olanlarında yardımını bekliyoruz.ilgi gösterip tavsiyede bulunan herkese şimdiden çok teşekkür ederiz.
  6. stilist07

Ynt: Alınık Decathlon /arpenaz-aile-cadiri-42 http://www.decathlon.com.tr/t62-cadir-id_8056079.html sanırım sizin çadırınızın linki bu...gerçekten hoşmuş güle güle kullanın hatta sabah site ile iletişime geçebilirsem siparişimi değiştirmeyi düşünüyorum su an..aslında tam olarak aradığım çadır...
  7. stilist07

mrb,az önce decathlon sitesinden decathlon /arpenaz-aile-cadiri-42- siparişi verdim .çadır hakkında bilgisi olan var mıdır? eğer olumsuz yorumların sayısı çok olursa siparişi iade edeceğim. benim ihtiyacım olan en az 4 kişilik 2 bölümden oluşan orta yollu bir çadır olduğu için bu siparişi...
  8. stilist07

Alınık Decathlon /arpenaz-aile-cadiri-42-

mrb,az önce decathlon sitesinden decathlon /arpenaz-aile-cadiri-42- siparişi verdim .çadır hakkında bilgisi olan var mıdır? eğer olumsuz yorumların sayısı çok olursa siparişi iade edeceğim. benim ihtiyacım olan en az 4 kişilik 2 bölümden oluşan orta yollu bir çadır olduğu için bu siparişi...
  9. stilist07

Antalya Ariassos

Ynt: Antalya Ariassos hep kullandığım bir yoldur, hiç farketmediğim bir yerdi ,3 hafta içerisinde gideceğim inşallah yardımlarınızla...şimdiden teşekkürler.
  10. stilist07

Antalya; Kan Arama Anonsları

Ynt: Antalya; Kan Arama Anonsları takip
  11. stilist07

UCAN SU SELALESI

Ynt: Ucan Su Selalesı bu hafta binek aracımla gitmeye çalışacağım bakalım sonuç ne olacak.( bu arada çöp olayına tam destek , gına geldi piknik için gittiğimiz her doğal alanın etrafından topladığımız çöplerden, sorun toplamakta değil ,içimizin sızlaması )
  12. stilist07

Satılık 110 Defender

Ynt: Satılık 110 Defender takip etmek için yazıyorum:)
  13. stilist07

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler maksat msjım olsun takip için
  14. stilist07

Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T4 Camper - Tanju Çallı (tango) ben bir antalyalı olarak eğer kalın şerit attırırsanız avrupalıları bilmemde , türkiyede ( en azından benim gibi insanlar) aracınızı ambulans cıkması diye düşünebilirler.bence ince olan şerit t5'in üzerinde olan hem daha şık...
  15. stilist07

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km en kısa zamanda yazıyı inceleyebilmek için bir mesajda benden ..bu arada her ne kadar geziyi henüz inceleyemesemde anladığım kadarıyla güzel ve macera dolu bir gezi olmuş,tebrikler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri