suat.kaya553481 kullanıcısının son içeriği

1. S

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Merhaba Doğruca ekleyin beni :) SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Bodrum Tavsiye Kamp Alanları Ve Çevresi

Adam, kız mesaj yazdıktan yarım saat sonra üye olur.. Sadece buraya mesaj atar.. Bu arada profil güzelleştikçe güzelleşir, çiçek gibi yapılır... Oysa ki kendisi, seviyesi tavan yapmış bir beyfendidir... Seviyorum sizi ve sizin gibileri.. ;)
  3. S

Ayrıca, deminden beri bu kadar düzgün cümleler kuran birinin birden bire gönyesinin bu kadar kaydığını görmek şaşırtıcı... Cümlenin başı kalk gidelim diyor, sonuysa.... ;)
  4. S

:) Seni kendine getirdiğimi düşünüyorum; zira ilk defa kitap dışı cümle kullanmaya başlıyorsun...
  5. S

Sen kimsin de ona göre haraket edeceksin. SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Duygularıma tercüman oluyorsunuz. .. SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Gölköy tarafına ben de gidip çadır atmıştım, bu ne tesadüf adaşım. Ama ben pek beğenmedim, kendimi kafeste ki kuş gibi hissettim. Biraz daha özgür olmak biraz daha serseri yaşamak isterim. .. en azından kamp hayatımda ;) SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Nerelerde girdiniz kamp olayına ? SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

İstanbul'da yaşıyorum, Samsun'luyum ama fasülyeden :)
  10. S

Selamlar, Bayramda ben de o Karadeniz tarafında kamp yapmayı planlıyorum. Bir otomobilim var ama henüz rotam yok. Çok fazla tecrübem de yok açıkçası. İlgilenirseniz konuşabiliriz.
  11. S

Izmirli Ailelerle Kamp Yapmak

Merhaba Abes kaçmaz ise Karadeniz tarafında böyle bir dernek veya grup var mı diye size sorabilir miyim :)
  12. S

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ne oldu peki :) grubu kurdunuz mu ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,034
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211