Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
ümraniyede oturuyorum şileliyim bende tam bir doğa tutkunuyum aynı zamanda dağ bisikleti hastası bayramdan sonra şile ve gebze civarı köyleri bisikletle veya araçla gezi yapmayı planlıyorum bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa 0538 263 01 93 tel nom...
hoş bulduk http://www.facebook.com/?sk=app_2309869772#!/group.php?gid=124347070915058&ref=ts bu benim facebook taki grup linkim sizi de bisiklet ve doğa yı sevenler grubun da sizi de görmek güzel olur aydın da olmanız çok önemli deil...
Ynt: Trekking Grupları (Marmara)
merabalar yakın zamanda istanbul yada civarında biskletle doğa gezisi yapmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşırsanız sevinirim çunku 1 veya 2 günlük bisikletle doğa gezisi yapmak istiyorum ne kadar çok kişi katılırsa okadar güzel olur saygılarımla
selam ben istanbuldan süleyman burdan tanışıp bisikletimle istanbulun veya civar illerin bilinmeyeb doğa güzlliklerini keşfetmek istediğim arkadaşlar bulmak güzel olur macerayı ve doğa yı biskletle gezmeyi çok seviyorum saygılar sevgiler..