süleymanyıldız kullanıcısının son içeriği

1. süleymanyıldız

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ümraniyede oturuyorum şileliyim bende tam bir doğa tutkunuyum aynı zamanda dağ bisikleti hastası bayramdan sonra şile ve gebze civarı köyleri bisikletle veya araçla gezi yapmayı planlıyorum bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa 0538 263 01 93 tel nom...
  2. süleymanyıldız

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende şileliyim sizinle tanışmak güzel olur
  3. süleymanyıldız

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) yarum sizin darlık barajı kolu dereli mevkii buraya bisikletle gitmek olağan üstü
  4. süleymanyıldız

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yorum sizin :) burası darlık barajının bilinmeyen kolu adı dereli buraya biskletle gelmek harika
  5. süleymanyıldız

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu bende yeni katıldım bisikletle doğa da gezmeyi sevenleri bekliyoruz
  6. süleymanyıldız

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu meraba hoş geldiniz nerden acaba
  7. süleymanyıldız

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş bulduk http://www.facebook.com/?sk=app_2309869772#!/group.php?gid=124347070915058&ref=ts bu benim facebook taki grup linkim sizi de bisiklet ve doğa yı sevenler grubun da sizi de görmek güzel olur aydın da olmanız çok önemli deil...
  8. süleymanyıldız

Trekking Grupları (Marmara)

Ynt: Trekking Grupları (Marmara) merabalar yakın zamanda istanbul yada civarında biskletle doğa gezisi yapmak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşırsanız sevinirim çunku 1 veya 2 günlük bisikletle doğa gezisi yapmak istiyorum ne kadar çok kişi katılırsa okadar güzel olur saygılarımla
  9. süleymanyıldız

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam ben istanbuldan süleyman burdan tanışıp bisikletimle istanbulun veya civar illerin bilinmeyeb doğa güzlliklerini keşfetmek istediğim arkadaşlar bulmak güzel olur macerayı ve doğa yı biskletle gezmeyi çok seviyorum saygılar sevgiler..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,078
Kaydolan Son Üyemiz
SPOWER ENERGY

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.