Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar . 1997 mıdel bir zj 5.2 'im var . Aracıma çıkma orjinal yan basamak arıyorum , elinde olan varsa ve bir tanıdığında bulunursa haber veririseniz sevinirim . her keze hayırlı günler :)
ARKADAŞLAR MERHABALAR :) 1997 MODEL GRAND CHEROKEE 'im var. Orjinal yan basamak arıyorum . Fabrikasyon olması tercihimdir , yardım ederseniz veya elinde olan varsa haberdar ederse sevinirim . hayırlı günler
Arkadaşlar merhabalar :) 1997 model grand cherokee 'im var yazın klimayı çalıştırdığımda sağ ön koltuk tarafı komple su alıyor . ilk önceleri ön camdan aldığını zannettik fakat daha sonra klimadan kaynaklandığını anladık fakat henüz onarmayı başaramadık yapılması gerekenler hakkında biligisi...
Ynt: Satılık çeki demiri, yan basamak ve 225-70-16 Maxxis At lastik
Arkadasım merhabalar biraz geç oldu ama ceki Demir'i dürüyorum acaba ? bilgilendirirsen sevinirim
Herkeze selamlar 1997 model grand cherokee 'im var (5.2) orjinal çeki demirine ihtiyacım var satan yada satmayı düşünen arkadaşların haber vermelerini rica ediyorum NOT : TÜM EKİPMANLARININ ÜZERİNDE OLMASI GEREKMEKTEDİR. :)
arkadaşlar merhaba sitenize yeni katıldım . 97 model bir 5.2 aldım fakat bağzı şeyleri bilmiyorum bunun için bana kitapcığı lağzım olan arkadaş varsa yardımcı olusa sevinirim tşk :) :)