summertime kullanıcısının son içeriği

1. S

Yeni Ford Transit

Bu duş teknesi in ölçülerini hesaplayabilen var mıdır
  2. S

Bize Her Yer Karavan

Sanırım yeni konu açamıyorum yada açamadım 🤷 Biz de genelin aksine eşim istemiyordu artık oda istiyor 👏👏 17 m3 ten 11.5 a razı geldim diyebilirim 2 kişiyiz ilerde 3 olsak bile 5 6 sene sığabiliriz sonra yetmezse değiştiririz düşüncesindeyim Ancak araç alamadık henüz yaz geldi araç fiyatları...
  3. S

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

yukarıda %20 indirimli yazıyor aşağıda Tebrikler! İşleminiz başarıyla gerçekleşti. PNR No: 978*** Kayıt No: 529*** (Lütfen yukarıdaki Kayıt ve PNR numarasını not alınız) Fuar Giriş Kartınız beyan etmiş olduğunuz xxxxxx mail adresinize gönderildi. Mail adresinize gelen linke tıklayarak Fuar...
  4. S

Merhaba link verebilir misiniz Yada yeni kodu Malesef olmuyor :(
  5. S

ben de iş çıkışı gidecektim kodu bekliyorum ilginize teşekkürler Sedat Bey. 5 ten sonra inceleyerek gezmek için yeterli olur mu yada aynı bileti tekrar kullanabilir miyiz?
  6. S

İstanbul'da Karavan Parkı

Merhabalar. İstanbul da karavan da yerleşik kimse yok mu ben mi rast gelemedim. Bilgi verirseniz sevinirim.
  7. S

Kendi Campervanımızı Yapmamıza Yardımcı Olur Musunuz?

Merhaba herkese :) forumu ve diğer siteleri de okuyunca bilgi karmaşası çok oldu haliyle. deneyimlerinize dayanarak elektrik su tesisati vs ürün ve fiyat araştırması yapabileceğimiz yada şu malzemeyi tercih et mutlaka ama nerden temin edebilirsin bilmiyorum diyeceğiniz önerilerinizi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,164
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri