Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motokaravan Olarak Vw Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Tayfun Bey facebooktan yazmıştım ancak meşgul olduğunuz için yanıtlayamamıştınız. Facebook'u kapattım. Bu yüzden soruları burdan yanıtlar mısınız? Böylece başkalarına da faydası dokunur belki.
1) t2'nin çok fazla yaktığını ve lpgnin de...
Tayfun Bey aylar önce burada konuşmuştuk, aracı alacağım zaman size danışabileceğimi söylemiştimiz. 45-50 gün sonra aracı almayı düşünüyorum. Söyledikleriniz gözümü korkutmadı değil ama ben yine de bütçemi zorlayıp bir westfalia sahibi...
Daha önce de belirttiğim gibi aracı 3 ay sonra almayı planlıyorum. Zamanı geldiğinde size danışmak isterim.
Tayfun bey sizin blog yazılarınızı takip ediyordum. Yanlış hatırlamıyorsam "hacı" isimli bir t2niz vardı. Size facebook üzerinden ulaşmaya çalıştım ancak zannediyorum attığım mesajlar diğer klasörüne düştüğü için görmediniz.
Pop up dediğiniz sadece çatıyı yükseltme işlevi mi görüyor yoksa westfalia gibi yatak mı oluyor?
Evet niyetim ciddi ancak yaklaşık 3 ay sonrası için düşünüyorum. Araç o zaman hala duruyor olursa değerlendiririm.
Haklısınız 1 yıldır ilanları takip ediyorum 27-35 arası fiyatlarda 3 adet westfalia ilanı çıktı karşıma. Ama dediğiniz gibi çok nadir düşüyor. Ben de artık vakit kaybetmemek ve yazın başında t2 sahibi olmak istiyorum. Yazın kamp dönemi...
Cevap için teşekkürler. 20-25bin tl arası bir fiyattan bahsediyorum. Restorasyon yapan bazı insanlarda westfalia kalıplarının mevcut olduğunu ve normal t2yi westfalia'ya dönüştürebildiklerini duydum ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
Merhabalar,
Yıllardır istediğim T2'ye bu yaz kavuşmayı planlıyorum. Birkaç sorum olacak. İlanlardan gördüğüm kadarıyla westfalialar çok az sayıda ve uçuk fiyatlara satılıyorlar. Uygun bir westfalia bulmak mümkün mü? Eğer mümkün değilse...