SuperContra kullanıcısının son içeriği

1. SuperContra

İstanbul - Defender 110 Metalik Boya Uygulaması

İletişim bilgisi maalesef bende yok. Ama burada mutlaka paylaşacak birileri çıkacaktır. Ancak beklemek istemiyorum derseniz Seyrantepe'de eski oto sanayi bölgesine girin ismini sorun esnafa, insanlar yönlendirir.
  2. SuperContra

İstanbul - Defender 110 Metalik Boya Uygulaması

Aracınız hayırlı olsun. Eğer kaliteli işçilik istiyorsanız, yıllardır defender kaporta boya işi yapan Seyrantepe eski oto sanayi'de Hacı Erdal ustayı öneririm.
  3. SuperContra

Defender 110 Satın Almak

İhaleden çok uygun fiyatlara defender alma dönemi biteli uzun süre oluyor. Facebook gruplarına bakın, sahibinden.com ve çevre araştırması. Başka bir seçenek yok.
  4. SuperContra

Defender 110 Satın Almak

Merhabalar. 2.5 benzinli bir defender'ı deneyimlemeden almanızı tavsiye etmem. Güç bakımından çok zayıf motorlar düz benzinli motorlar. E5'de TEM'de ve yokuşlarda rampalarda çok sıkıntı çekersiniz. 300TDI, TD5, Puma, BD30 veyahut V8 motora sahip defender'ları tercih edebilirsiniz. İstanbul'da...
  5. SuperContra

Malum Sitedeki Uçuk Defender Fiyatları; Fiyatlar Genel Olarak Bu Şekilde Mi?

Series ile defender arasında dağlar kadar fark var. Görüntüsünü defender'a çevirmek de çok büyük iş ve masraflı. Ayrıca görüntüyü tam olarak çeviremiyorsunuz çünkü defender 110 ve 90 inch boyutlarında iken series 109 ve 88 inch boyutlarında. Lastik konumları ortalanamıyor ve eğreti bir görüntü...
  6. SuperContra

Amerikan'dan Defender'a.

Merhabalar defender 110 kamyonet için istenen fiyat bana göre fazla. 49 bin lira bandında 5 kapılı station wagon bakabilirsiniz. Ayrıca düz dizelden ziyade puma, bd30, 300tdi gibi üzerinde defender'ı daha iyi taşıyabilecek motorlar olan araçlar bakmanızı tavsiye ederim. Zira 5.2 v8'den sonra...
  7. SuperContra

Defender 3.0tdi Swap Yapılır Mı

Orijinal görüntüyü orijinal parçalarla uyarlamak ve iyi bir kaporta boya işçiliği ile hesaplarsak 80-100 bin lirayı gözden çıkarabilirsiniz. Zira sırf önündeki Warn Zeon vinç 13 bin lira. Lastikler Maxxis marka ve 5 adeti 20-25 bin lira arası değişir. İyi bir kaporta boya işçiliği bugün 20-35...
  8. SuperContra

Çalışma Ve Rolanti Problemi

Enjeksiyonlu v8'lerde genelde hava akış metre problem yaratıyor. Probleminiz bunda olabilir.
  9. SuperContra

1958 Model Station Vagon Defenderımızı Satıyoruz

Yurtdışından getirtebilirsiniz. Çok büyük bir masraf tutacağını sanmıyorum. Orjinal kalırsa çok güzel olur :)
  10. SuperContra

Otomatik Vites Defender

Esenyurt Evren Oto Sanayi'de Low 2 Garaj yani Ayhan usta ile konuşun. Yapar.
  11. SuperContra

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Seçtiğiniz renkle ilgili bir fotoğraf. Bu ızgaraları pek bir beğeniyorum. Renge yakışıyor. Merakla bekliyoruz boyanmış halini.
  12. SuperContra

Defender Safari Mi ? Offroad Mı ?

Off-road amaçlı da kullanabilirsiniz, soft arazi ve kamp gezileri için de kullanabilirsiniz. Defender lego gibidir bilirsiniz ne isterseniz şekilden şekile girer. Ancak bana sorarsanız orjinal bir defender ağır off-road koşullarında hırpalanmamalı şayet Heavy Duty (ağır hizmet) yürüyen organlara...
  13. SuperContra

3.5 V8 Defender Restorasyon Başlıyor

Konuyu baştan okudum vallahi buraya en azından geçici bir boya atın gözünüze güzel gözüksün demeye gelmiştim ki siz boyaya vermişsiniz :) Elinize sağlık güzel bir planlama izliyorsunuz. Aşamaları fotoğraf ve videolarla bekliyoruz. Defender'ınız hayırlı uğurlu olsun sizlere :)
  14. SuperContra

Otomatik Vites Defender

Evet o şekilde yaparsanız daha sağlıklı olur hem. Motor şanzıman beraber.
  15. SuperContra

Bir Amatörün Gözünden Defender Alımı

Tekrar merhabalar, benim bir önceki defender'ım 2.5 benzinli & lpg'li idi. Çok sorun yaşadım. Ayar tutmaması, tek marşta çalışmaması, soğuk havada çalışmaması, boğulma yaşaması gibi bir sürü şey yaşadım. Benzinlilerde bu tarz problemler olabiliyor. Ayrıca LPG ile menziliniz az. Her yerde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri