supertrampx kullanıcısının son içeriği

1. supertrampx

Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :)

Ynt: Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :) Orta Karadeniz'de Ilgaz dağları tarafında Kastamonu,Çorum ve Sinop arasında kamp atmak istiyorum
  2. supertrampx

Ynt: Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :) Arkadaşlar günceldir. Kimse mi karadeniz de kamp yapmıyor :D
  3. supertrampx

Ynt: Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :) Burası ise Tuzaklı Göleti'nden bir fotoğraf, burada kampımı geçen sene temmuz ayının sonlarına doğru yapmıştım.Ve fotoğrafta gözüken baraka harabe içindeydi, barakanın hemen ardında ki çeşmenin yanındaki düzlüğe kamp atmıştık
  4. supertrampx

Ynt: Karadeniz'de Kamp Arkadaşı :) Burası Çanakkale'de yaptığım kamptan görüntüler, Kastamonu'da yanımda fotoğraf makinem olmadığından dolayı size sadece kamp yaptığım yerleri gösterebilirim.Çanakkale'de film'li makineyle bir çok fotoğraf çektim, ancak bir türlü filmi tab ettirecek fırsat...
  5. supertrampx

Arkadaşlar geçen sene Kastamonu'da 12 günlük kamp maceram vardı. Genelde merkezden uzak göl kenarı,suya yakın yerlerde kamp yapmayı seviyorum.Geçen sene kastamonu-araç ilçesinde tuzaklı göletinde bir hafta kamp yapıp, ardından biraz daha güneye Ilgaz dağlarının eteklerine doğru Sıragömü yaylası...
  6. supertrampx

Kastamonu'da Kamp

Arkadaşlar ben ve arkadaşım önümüzdeki pazartesi günü kastamonu'nun araç ilçesine bağlı tuzaklı köyünde , tuzaklı göleti çevresinde 1 haftalık kamp yapmayı planlıyoruz.Hem karadeniz ikliminin şartlarını pek iyi bilmiyoruz, hem de bu benim 3. kamp deneyimim olacak. İlk kamp denemem...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR