swiping kullanıcısının son içeriği

1. swiping

Araç Üstü Çadır Ve Uygun Araç

Bildiğim kadarıyla 2012 de 2.0 motorlu kasa geldi. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. swiping

Ben de 4x4 rextona karar verdim. Kendi 2015 dizel otomatik i30 umla kafa kafaya denk gelse hemen değiştireceğim. Ama gördüğüm kadarıyla düşük km li olanların fiyatları i30 a göre daha yüksek. Beklemem gerekiyor maalesef. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. swiping

Karlı resimden gördüğüm kadarıyla küçükçekmece atakent. Ben de oraya yakın oturuyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. swiping

Rextonla ilgili 1. Kaygım ileride elden kolay çıkaramamak, 2. Kaygım da istanbulda yakıtının çok olacağı. Hoş Ahmet Bey max 11 lt olur diyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. swiping

Şöyle bir plan yaptım. Düşük km li (max 50000) 4x2 rexton bakacağım(bütçe buna elverdiği için). Temiz bir tane denk getirdiğimde alırım. Sanırım o zamana kadar 4 kişilik çadır imal edilmiş olur. Sonrasında ver elini kamplara [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. swiping

Hanım ve çocuklar olmasa dediğinizde haklısınız [emoji4]. Onun da tadı da ayrıdır muhakkak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. swiping

Kyron tipi hoşuma gitmiyor. Siz çadırı tavana nasıl montaj yaptınız? Fot varsa paylaşabilir misiniz? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. swiping

Henüz görüşmedim. Öncelikle araç konusunu netleştirmem gerekiyor. Rexton hoşuma gidiyor. Ama 4x4 ü bütçemi aşıyor. 4x2 alıpta pişman olmak da istemiyorum. Böyle bir çıkmazdayım anlayacağınız [emoji4]. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. swiping

Freecampingin tasarımı daha zarif duruyor sanki ve daha aerodinamik. 4 kişilik olanı çıksa iyi olur. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. swiping

Düşük km li temiz bulunabilir mi bu fiyata? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. swiping

2 çeker düşünmemin nedeni düşük km li olanların fiyatları daha uygun olması. Eğer kamp için 4 çeker olmazsa olmaz değilse 2 çeker bakabilirim. Değilse eski model uygun fiyatlı bir araç bakmam gerekecek. 80000 tl ye kadar çıkabilirim max. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. swiping

Benim de aklımda olan araçlardan bir tanesi rexton. İstanbul içi yakıttan biraz tereddütüm var. Kamp yapılacak yerlere gitmek için illa 4x4 gerekir mi? 4x2 manuel rextonun fiyatı hem daha uygun hem de daha az yakar diye düşüyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. swiping

Merhaba, Uzun zamandır kamp yapma isteğim bulunmakta. Araştırmalarım sonucunda araç üstü çadır tam bana göre bir tarz olduğunu farkettim. 2 sorum olacak, bilgili ve ilgililerden yardım rica ediyorum. 1) 4 kişilik bir aile için araç üstü çadır uygun mudur? (2 yetişkin 2 çocuk) 2) Bir de aracın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri