Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de 4x4 rextona karar verdim. Kendi 2015 dizel otomatik i30 umla kafa kafaya denk gelse hemen değiştireceğim. Ama gördüğüm kadarıyla düşük km li olanların fiyatları i30 a göre daha yüksek. Beklemem gerekiyor maalesef.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rextonla ilgili 1. Kaygım ileride elden kolay çıkaramamak, 2. Kaygım da istanbulda yakıtının çok olacağı. Hoş Ahmet Bey max 11 lt olur diyor.
Şöyle bir plan yaptım. Düşük km li (max 50000) 4x2 rexton bakacağım(bütçe buna elverdiği için). Temiz bir tane denk getirdiğimde alırım. Sanırım o zamana kadar 4 kişilik çadır imal edilmiş olur. Sonrasında ver elini kamplara [emoji4]
Kyron tipi hoşuma gitmiyor.
Siz çadırı tavana nasıl montaj yaptınız? Fot varsa paylaşabilir misiniz?
Henüz görüşmedim. Öncelikle araç konusunu netleştirmem gerekiyor. Rexton hoşuma gidiyor. Ama 4x4 ü bütçemi aşıyor. 4x2 alıpta pişman olmak da istemiyorum. Böyle bir çıkmazdayım anlayacağınız [emoji4].
Freecampingin tasarımı daha zarif duruyor sanki ve daha aerodinamik. 4 kişilik olanı çıksa iyi olur.
2 çeker düşünmemin nedeni düşük km li olanların fiyatları daha uygun olması. Eğer kamp için 4 çeker olmazsa olmaz değilse 2 çeker bakabilirim. Değilse eski model uygun fiyatlı bir araç bakmam gerekecek. 80000 tl ye kadar çıkabilirim max.
Benim de aklımda olan araçlardan bir tanesi rexton. İstanbul içi yakıttan biraz tereddütüm var. Kamp yapılacak yerlere gitmek için illa 4x4 gerekir mi? 4x2 manuel rextonun fiyatı hem daha uygun hem de daha az yakar diye düşüyorum.
Merhaba,
Uzun zamandır kamp yapma isteğim bulunmakta. Araştırmalarım sonucunda araç üstü çadır tam bana göre bir tarz olduğunu farkettim. 2 sorum olacak, bilgili ve ilgililerden yardım rica ediyorum.
1) 4 kişilik bir aile için araç üstü çadır uygun mudur? (2 yetişkin 2 çocuk)
2) Bir de aracın...