Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Avrupadan Türkiyeye İlk Defa Karavanla..
Merhaba Kadriye Hanim Ercan Bey,gemi de karavanda kaliniyormu?Eger öyle bir imkan varsa cok iyi olur.Biz gecen sene Sardinya adasina gemiyle gectigimiz de gemi hareket etmeden önce herkes yukari ciksin diye anons yaptilar hatta köpegi bile arabada...
Merhaba Kadriye Hanim,Ercan Bey,öncelikle tesekkür ederiz verdiginiz bilgiler icin bunlari not aliyoruz,Biz Zürich de yasiyoruz fazla uzak sayilmayiz :) italyadan ancodan gemiyle yunanistan üzeri gitmeyi planladik.Türkiye icinde cok yolumuz var...
Cok Tesekkür ederiz Hasmet bey, bizi baya bilgilendirdiniz :)klimayi köpek icin takmayi düsündüm sürekli bizimle dolasmicagi icin arabada kalinca fazla isinmasin diye ama dediginiz gibi eylül ayi pek sicak olmuyorsa gerek yok.Kapadokya da kampinge...
Hasmet bey,internette kamp yerleri bulduk fakat gidip görenlerin tavsiyesi olursa daha iyi olur diye düsündük ayrica yanimizda köpek var agac olan kamp yerleri tercih ediyoruz henüz klima sorununu hal edemedik arastiriyoruz..Avrupada klimaya hic...
Ynt: 2014 Ağustos Frankfurt'tan Başlayan 2 Haftalık Karavan (motorhome) Turumuz
Merhabalar Hüseyin bey ve sonja hanim
Karavan konaklama yerleriyle ilgili bilgiler vermeniz cok hos bizler icin faydali tesekkürler iyi eglenceli gezmeler diliyorum size :)Bizde gectigimiz hafta sonu bodensee...
Sn Drares,cok tesekkür ederiz hosbulduk..yardimlariniz icin ayrica tesekkürler Türkiyede bazi hayal kirikliklari yasayacagimiz tahmin ediyorum cok eskiden cadir tatili yaptigimiz dönemlerde hatirliyorum özelikle tuvaletlerin durumlari ic acici...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Bizde geldik MERHABALARRR Ben Esim ve köpegimiz :)
Sizlerle bildiklerimizi gördüklerimizi paylasip güzel fikir alisverisi yapacagimizi umuyoruz
Yasimiz 50 üstü isvicrede yasiyoruz cok yer gezdik özelikle isvicre ve göllerini karis karis gezdik...
Selam Arkadaslar
Ben ve esim 40 senedir isvicrede yasiyoruz,Türkiyeye her sene ucakla gidip geliyoruz.Avrupada 10 senedir karavanla cesitli ülkeleri gezdik. bu sene eylül basinda bir ay Türkiyeye karavanla gitmeye karar verdik..Isvicreden Italya Yunanistan Türkiye ye girmeyi düsünüyoruz...