ta2sh kullanıcısının son içeriği

1. ta2sh

Programlama Kablosu İhtiyacım Var.acildir

Ynt: Programlama Kablosu İhtiyacım Var.acildir Sadece GM 300 değil motorola ve diğer marka program setleri mevcut. www.nevada.com.tr
  2. ta2sh

İnternet Üzerinden Röle Kontrol

Ynt: İnternet Üzerinden Röle Kontrol Çalışma sistemini açıklayıcı yazarmısınız.
  3. ta2sh

2002 vitara jlx hdi ses sorunum

Ynt: 2002 Vitara Jlx Hdi Ses Sorunum ilhan Bey teşekkürler söylediğiniz yerleri kontrol edeceğim.
  4. ta2sh

Ynt: 2002 Vitara Jlx Hdi Ses Sorunum çok ilginç katalizatör var omu yapıyor acaba.
  5. ta2sh

Ynt: 2002 Vitara Jlx Hdi Ses Sorunum Pele işi çözmüş acaba nedir nedir. ;)
  6. ta2sh

Ynt: 2002 Vitara Jlx Hdi Ses Sorunum İlhan Bey sorunun ne olduğunu çözebilirseniz ve bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Saygılar.
  7. ta2sh

Ynt: 2002 Vitara Jlx Hdi Ses Sorunum Merhaba benim 2004 JLX 2.0 HDI aracımda zannedersem aynı sorun var. Aracım boş da, vites de, debraja basılı veya değil fark etmiyor hareket halinde veya sabit ken 2800- ila 3000 Devir arasında vibrasyonya beraber alt taraftan ses geliyor. Şaftı saga sola...
  8. ta2sh

Suzuki Vitara için ön-arka çelik tampon

Ynt: Suzuki Vitara için ön-arka çelik tampon bir gün lazım olacak işaret koyalım.
  9. ta2sh

JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım

Ynt: JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım Araç çalışmadığı zaman ariza lambası yanmıyor test cihazında hata görünmüyor
  10. ta2sh

JLX 2.0 HDI ilginç problem için yardım

Merhaba sevgili Gezenbilir ailesi. 2004 model 84000km 2.0 HDI aracımda çok ilginç bir arızayla uğraşıyorum. Konuyla tecrübesi olan ustalardan yardım istiyorum. Araç soğukken hiç bir sorun yok ama 10 ila 20 km gidip motoru ısıttıktan sonra stop edip 10 dakika sonra çalıştırmak istediğimde motor...
  11. ta2sh

SATILDI - Arazi için yapıldı, Orjinal 125.350 KM de, Jeep Grand Cherokee 5.2V8

Kerim Bey Annemin acil kalp ameliyatı olması nedeniyle en az 15 gün içerisinde Adana'ya gelemeyeceğim için aracın kısmetini kapatmak istemiyorum. Kerim Bey kusura bakmayın lütfen hayırlı satışlar dilerim. Aytekin.
  12. ta2sh

Kerim bey bu cuma görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın. Aytekin.
  13. ta2sh

Teşekkürler Kerim Bey nasip...
  14. ta2sh

Arac güzel ama Adana işi biraz düşündürüyor. İstanbul'dan gelene özel indirim olabilir mi. Hazır aracımı satmışken Adana kebabı yer Jeep le dönerdim
  15. ta2sh

Alınık Vitara JLX manuel şanzuman

Ynt: Alınık Vitara JLX manuel şanzuman Güncel

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.