TA4AMH kullanıcısının son içeriği

1. T

Türkiye Geneli Telsiz Frekansları ( Turkey Radio Communication Network )

teşekkürler bilgileriniz için... TA4AMH 73,ler..........
  2. T

Cep Telefonu İle 8 Adet Röle Uzaktan Kontrol Dtmf

2 li 3 lü veya 4 lü işime yaramıyor... sardece tek röleli dtmf varsa gönder...
  3. T

Cep Telefonu İle 8 Adet Röle Uzaktan Kontrol Dtmf

ustam bana tek röle ile aç kapa dtmf lazım... elinde varsa beni ara... 0-535-9318333... TA4AMH..............
  4. T

Baofeng Uv-82 8 Watt Dual Band Yardim

teşekkürler.....
  5. T

ivedi yardımlarınızı bekliyorum...
  6. T

Sayın amatör dostlarım nasılsınız... bu telsizin sesi çok tiz çıkıyor... biraz bas olması lazım... modifiye etmem lazım.yardımcı olurmusunuz?
  7. T

23 Cm Atv Hazır Kit

Ynt: 23 Cm Atv Hazır Kit teşekkür ederim... bir arkadaşım 5.8 ghz tavsiye etti... bi araştırma yaptım ama kapalı alanda bi işe yaramadığını öğrendim... 1200-1300 ghz kapalı alandada çalışıyor... halen arayış içerisindeyim... teşekkürler...
  8. T

23 Cm Atv Hazır Kit

Ynt: 23 Cm Atv Hazır Kit pll kontrollü 23 cm hazır kite acilen ihtiyacım var... sayın ilgili amatör arkadaşlara duyurulur... bilmiyenler için söylüyorum,1200-1300 mhz arası çalışır...
  9. T

23 Cm Atv Hazır Kit

23 cm atv hazır kit lazım... ses ve görüntü aktarımı için... en az 250 mw çıkışlı olması lazım... ilgilenen ilgilenmeyen her amatöre teşekkürler....................
  10. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d tarafımca satın alındı... ayrıca bi soru sordum dönülmedi... dönerseniz memnun olurum...
  11. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d Tamam kardeş... gg üzerinden veya sahibinden üzerinden aç... komisyonu paylaşalım.... teşekkür ederim........
  12. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d tamam kardeş... kredi kartına 3 taksit get açabilirsin... ama sizden ricam aynı fiyat üzerinden açarsanız memnun olurum... maddi sıkıntıdayımda... anlayacağınızı umut ediyorum... saygılarımla... TA4AMH 73 LER...........
  13. T

Satılık Wouxun Kg-uv8d

Ynt: Satılık Wouxun Kg-uv8d Kardeş ben alacam... kk ile nasıl alacam?
  14. T

Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln

Ynt: Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln Siz bu İŞİN Pirisiniz... En kısa SÜREDE sana da dönecem sayın arkadaşım...
  15. T

Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln

Ynt: Alınık Temiz Tamirsiz President Lincoln TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM... en kısa sürede sana dönecem... ama o fiyat biraz tuzlu gelir bana...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR