Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: mersinde off-road parkurları hakkında yardım
tolga bey camura batmak kolay vinçiniz varsa beni bulun defendersurucusu@hotmail.com face adresim bend mersindeyim dag taş dere su camur kar diyorsanız herzaman varız
Ynt: m.ali ile mersin halkkent gölünde defenderle battık
m.ali planda dümbelek bogazı var aslanköyün yukarısı kokar ceşmeden yukarısı bu pazar saat 08.de
Ynt: ÇUKUROVA OFFROAD GRUBU 22 OCAK PAZAR GÜNÜ GÜLEK KARBOĞAZI GEZİSİ
her yer benbeyaz özlemişim bu görüntüleri aranızda bulunamadıgım için cok üzgünüm bir hafta sonra olsaydı gelme imkanım olurdu tugrul abi arac dehşet olmuş cok degişimiş paylaşım için teşekkürler
Ynt: 22 Ocak Adana offroad Grubu Köşk
tam kar yagarken güzel olmuş kardan adam cok gördüm . ilk defa kardan bayan gördüm yapanın ellerine saglık tüm emegi gecen arkadaşlara ve yayınlanan kareler içinde teşekkürler
Ynt: mersin manık dagına cıkışımız fındıkpınarı dag yolundan arslanköye gecişimiz
17:01:2012 tarihinde öglen vaki manık dagına cıkmıştık cok yogun kar ve buzlanma vardı cıkışımız tam bir maceraydı resimler sonra geliyor
yok m.ali ne kusuru bizim bir hatamız varsa kusurabakma pc bozuk sorun oluşuyor birde işler yogun bu arada birde soguk algınlıgı arıyamaz olduk görüşelim unutmadan plan yapıyoruz dumbelek bogazına kimse...
bu tür yerler deniz kenarına hiç benzemez direksiyonu fazla cevirdinizmi orada kaldınız demikktir birkez badanaja tutuldunmu araç kendi kendini gömüyor ikinçi bir jeep 4x4 olmadan böyle yerlere girmek cok...
Ynt: CB Telsiz Balkon Anteni Konusunda Yardım
(bilgisayar arızalıydı uzun süreden buyana giremedim şimdi aranızdayım yeniden ) aracıma süper star 3900 cihaz taktım antenide monte etim ama mersinde konuşan bir istasyon bulamadım e5 usb dede kimse kalmamış
Ynt: Mersin Merkez; Nohut Harmanı - Tepeköy Gezisi (04 Aralık 2011)
dogru benim dedigim yol şahanadan sonra dere boyu gidiyorsun sen tepeköyün yukarısında ki asıl benim gitmek istedigim gölete gitmişsiniz kısmet olmadı bir türlü nasip