Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: terıos
doğru yer olmayabilir ama en yakın burası geldi.terios uma alarm takdırdım ama takıldıktan sonra hava yastıkları lambası yandı panelde.4 farklı serviste cihaza bağlattım fakat ya okumadılar yada bi sorun bulamadılar.paylaşmak istedim belki bir fikir nasihat veren olur diye.
Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri
45 bin bakıma gittiğimde enjeksiyon katkısı istermisiniz yakıt çekiş vesair de değişiklik olur dediler kaç para diye sordum 21 tl dediler değiştirin dedim.süper fark etti yakıtta gözle görülür fark oldu,bilginize...
Ynt: Terios 1.3 almak isteyene önerileriniz ne olur?
2001 model sx im var geçen hafta 45 bin bakıma götürdüm 400 tl fren merkezlerle birlikte tuttu.şahin e her ay o kadar masrafım oluyordu.
işim gereği hafta sonları ve her fırsatta dağda bayırdayım lastik eksikliği sebebi ile birkaç defa battım...
Ynt: Terios'umda Yaptığım Bazı Değişiklikler
dün bir sudan geçmem gerekiyordu.,gittikçe derinleşmeye başladı,yolun öncesini bildiğimden devam edicektim ama aile korktu bende açıkcası ön kaputa yaklaşan sudan tedirgin oldum vaz geçtim.yaptığım iş icabı bana gerekli olduğunu düşünüyorum.ilginize...
böğle kalsın bi dünya iş:)aslında şınorkel çok istiyorum ama kimse bilgi ve fikir beyan etmiyor.masraflımıdır faydası zararı nedir gibi.teşekkürler.
merhabalar terios un eteklerindeki çamurluk tampon gibi bölgelerdeki gri bölgeyi boyatmak istiyorum düşünüyorum.ruhsat ta yada başka birşeyde sorun olur mu.?
Ynt: Marmaranın balıkları
ekvatora yakın bölgeler yani ege akdeniz bölgesi türleri hakkında bilgiye aç biriyim.paylaşım için tekrar teşekkürler Deniz bey.selamlar.