tahautku kullanıcısının son içeriği

1. T

şu vx80 için yorumlarınız

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız Biraz geç olsa da ,cevap veren ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Linkini verdiğim aracı aldım,piston basıncına kadar ölçtürdük serviste hiç bir problemi yoktu..İlk sahibinden aldık,tüp yoktu ,sadece asfaltta kullanılmış araziye girmemiş çok temiz bir...
  2. T

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız Tuğsan bey yanlış numara dediler...Bahsettiğiniz araç hangi ilde?
  3. T

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız Sayın camouflage , Sanırım henüz özel ileti gönderme hakkım yok,bu saatte de sizi tel. ile rahatsız etmek istemedim.Acaba boludaki aracı tanıyormusunuz?Size ve ilgi alaka gösteren arkadaşlara teşekkür ederim
  4. T

Ynt: şu vx80 için yorumlarınız Her ikisinde de kilit var arkadaşlar..Yarın bakıcam artık araçlara kısmetse eğer bir tanesini alıcaz artık:)..300000 km bir tanesi,bunun için ne diyorsunuz?Bir de araca bilen birisi ile bakıcam ama yine de sizin söyleyeceğiniz püf noktaları varsa önerileriniz...
  5. T

Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Bu 2. mesajım sanırım.Herneyse.. İlla vx 80 alıcam:),kafaya koydum.Uzun zamandır uygun zamanı bekliyordum maddi açıdan.Aşağıda linklerini verdiğim araçlar hakkında fikri bilgisi olan varsa yorumları benim için çok değerli olucak inanınki...
  6. T

tek lastik arıyorum

silverstone mt 117 sport 31x10.5x15 tek olarak kullanılmamış yada az kullanılmış arıyorum..
  7. T

Satılık Disco 1 1997 3.9 V8

Ynt: Satılık Disco 1 1997 3.9 V8 Merhaba Araç satıldı mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri