Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkililere ulaşıp arabana 8 vites şanzıman koymalarını mı istiyeceksin yolda ibreyi mi kıracaksın napıcaksın? Yapan mühendis böyle uygun görmüş sonuçta ticari araç bu. O motoru sürat yapasın diye değil yükünü çeksin diye koymuş. 80 beygirlik ticari araçlarla yolda deli gibi sürenlerden zaten...
Kaputun altında uygun yer olsa bile inverter konulmaz hocam sakat olur. Kaput kısmı önden ve alttan açık, o kısımda elektrik elektronik herşeyin izolesi var ama inverterin yok. Her türlü hava muhalefetine maruz kalır. Açıkta kullanmaya müsait bir cihaz değil. Hiç bişey olmasa motorun sıcağından...
Bu inverterla ilgili birisi 220 V 90 litre buzdolabı televizyon ve hidroforu aynı anda çalıştırıyorum diye yorum yapmış. Öte yandan fiyatı emsallerine göre çok düşük . Bu paraya aman aman kaliteli bişey beklenemez ama insan düşünüyor haliyle . Bozulsa yine sorun değil de arabayı yakmasın :)
İlker bey foruma yeni üye oldum gördüğüm kadarıyla bu işlerde bilgilisiniz.
Dijitsu DB50 50 Lt Mini Buzdolabı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Şu ürünü aldım ve aracımın bagajında kullanmak istiyorum. Konuyu okuduğum kadarıyla inverter ile 220 v dolap kullanımı pek pratik değilmiş. Bu dolabı...