takimeros kullanıcısının son içeriği

1. takimeros

Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri

Ynt: Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri konuyu gördüm hemen yorum yazmak istedim. akılsız başın cezasını ayakların çekmesinden ve benim bir türlü akıllanmadığımdan dolayı yabancısı olduğum bir durum değil. en çok faaliyete uygun çorap kullanmadığım için yaşıyorum bu durumu. naçizane amatörce önerim...
  2. takimeros

Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var abi bu husky çadırlarda bonelli-burton-bizon-baron gibi seriler var ne anlama geliyor.
  3. takimeros

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var ne mübarek insansın sen :) yatmadan önce küçük bir smirnoff alsak tulumun içine üşüdükçe çeksek :))
  4. takimeros

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var abi buyur; http://www.maceracumhuriyeti.com/Outdoor/kamp-malzemeleri-Husky-10C-3-Mevsim-Uyku-Tulumu.html#0
  5. takimeros

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var :) İnan bende birisi sorsa bu soruları diye bekliyordum. Meslek itibariyle sürekli dağlardayız. Artık iş dışında gezi amaçlı turlara başlamak istiyorum. Başlangıçta yanımda bir arkadaş falan olur ve çadırda iki kişi kalacağız. husky -10 uyku tulumu...
  6. takimeros

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var üstad cevabın için çok teşekkürler, bilmediğimden dolayı bir soru sormak istiyorum; karrimor çadır zorlu şartlar dışında kullanıldığında örneğin yaz aylarında.... sorun yaratır mı ? husky ile aralarında ciddi bir fiyat farkı bulunmadığından dolayı...
  7. takimeros

Ynt: Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var aynen katılıyorum, çuvaldan başka bir yakıştırma bulamıyorum zemin için. bu zaman zarfı içinde iki alternatif daha buldum ; Karrimor X lite X2sg 5 mevsim http://www.atlaskamp.com/karrimor-x-lite-x2sg-cadir-kr2225/ Husky Bonelli 4 mevsim...
  8. takimeros

Satılık 40 Lt Quechua Çanta (forclaz 40)

Ynt: Satılık 40 Lt Quechua Çanta (forclaz 40) gecikme için özür dilerim, ürün satılmıştır. ilginiz için teşekkürler.
  9. takimeros

Merhaba, kamp ve doğa meraklısı birisi olarak kendi teçhizatımı oluşturma amacındayım. Fakat çadır seçiminde çok kararsız kaldım. Ankara' da yaşıyorum, internetten bir kaç model hoşuma gitti fakat seçim yapamadım. Konuya hakim abiler, arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? -1- decathlon un kolay...
  10. takimeros

Satılık En Çok 10 Kere Kullanılmış Dağcı/seyahat Çantası 85 Artı10 Litre

Ynt: Satılık En Çok 10 Kere Kullanılmış Dağcı/seyahat Çantası 85 Artı10 Litre merhaba, ürünün başka resimlerini güncel resimlerini eklemeniz mümkün mü?
  11. takimeros

Satılık Regatta Rmf159 Bot 46 Numara (sıfır)

Ynt: Satılık Regatta Rmf159 Bot 46 Numara (sıfır) arkadaşlar ürün satılmıştır teşekkürler.
  12. takimeros

Satılık Dolomite Cinquantaquattro Low 45 Num. Ayakkabı (sıfır)

Ynt: Satılık Dolomite Cinquantaquattro Low 45 Num. Ayakkabı (sıfır) arkadaşlar ürün satılmıştır teşekkürler.
  13. takimeros

Satılık Regatta Rmf159 Bot 46 Numara (sıfır)

Merhaba, Sıfır hiç kullanılmamış 46 numara Regatta Formation Mid XLT Bot RMF159 botumu satıyorum. Ankara' dan almayı düşünen arkadaşlara elden teslim edebilirim. fiyat: 100 tl. 0554-786-13-85 gökhan ürün detayları; Read more...
  14. takimeros

Satılık Dolomite Cinquantaquattro Low 45 Num. Ayakkabı (sıfır)

Merhaba, Sıfır hiç kullanılmamış 45 numara Dolomite Cinquantaquattro Low ayakkabımı satıyorum. Ankara' dan almayı düşünen arkadaşlara elden teslim edebilirim. fiyat: 100 tl. 0554-786-13-85 gökhan ürün detayları; http://www.n11.com/dolomite-cinquantaquattro-low-canvas-ayakkabi-P16098141
  15. takimeros

Satılık 40 Lt Quechua Çanta (forclaz 40)

Merhaba, Aralık 2013 tarihinde aldığım 10 yıl garantisi bulunan (ürün faturası mevcuttur) sırt çantamı satıyorum. Ürün yalnızca 1 defa 18 günlük bir görevde kullanıldı, onda da sadece otel odasında durdu arazi hiç görmedi desek yeridir. Üründe herhangi bir yırtık, sökük, defo, kir, leke...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri