tama kullanıcısının son içeriği

1. tama

Tahoe Vortec Almayı Düşünüyorum

Ali bey ve omni güle güle bininiz, Uzun yokuşlarda ve sıcak havalar da hararetiniz yükselirse aracın hızını arttırmak için daha fazla gazlamayın, daha yavaş ama sıkıştırmadan giderseniz hararet düşecektir. En azından başınıza gelirse deneyiniz. Frenler konusu felaket, arka kampana ayarlarını çok...
  2. tama

Tahoe Vortec Almayı Düşünüyorum

Ali bey, 3 yıldır 97 vortec 5 kapı tahoe ye biniyorum. sn mauvais in yazdıklarına ek olarak, maslak sanayi de çiftsüren e de gitmenizi öneririm. Ekspertizde 'kesinlikle sormanız gereken' şeyler çok uzun. ilk önce kendinize bir tamirhane yeni adıyla garaj bulunuz. Bütçenizi yaparken sonuna kadar...
  3. tama

2005 Honda Crv Yükseltme Hakkinda

slm 1 ve 2 vitesler özellikle yokuş aşağı inişler de ve şanzımanın vites yükseltmesini istemediğiniz durumlar da kullanmanız için konulmuş. 4x4 her vites te 100 km hıza kadar kayma durumların da , bir veya birkaç tekerin patinaj durumunda ( sağ veya sol taraf asfalt üstünde kum ya da çamura...
  4. tama

2005 Honda Crv Yükseltme Hakkinda

Honda crv için yapabileceğiniz değişiklikler pek yok. 4x4 ün otomatik olarak ve 100 km ye kadar devreye girdiğini hatırlattıktan sonra, lastik genişliğini / yüksekliğini büyütmeden aynı ölçülerde A /T lastik kullanarak devam edin derim. A/T yerine M/T lastik alayım derseniz asfaltta...
  5. tama

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen hadi bakalım geçmiş olsun, ağız tadıyla kullanırsın artık..
  6. tama

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen sayın s akyuz ün söylediği "yağ katkısı aldatmacadan ibaret" cümlesine aynen katılıyorum.. yani ne çıkacak merak ettim...
  7. tama

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen Accord 2.4 ümde başıma Katalitik konvertör ün dolması sonucu (tıkanıklık veya dolması veya peteklerin bozulması, adı her ne ise ) sizin söylediğinize yakın sorun gelmişti. şöyle çözdüm, Mutluhan da bilgisayarda kırmızı işaret çıktı, dolmuş dediler,, katalitik...
  8. tama

Çok Acil Yardım Lütfen

Ynt: Çok Acil Yardım Lütfen aracınızın motoru yanlış hatırlamıyorsam, honda nın crv lerde kullandığı bir alt motor 2.0 127 hp. (1999 ve sonrasında 150 hp ye yükseltilmişti ) . usta nız iyiyse motor soğukken supap ayarlarını kontrol ettirin. tabi hazır bakılırken emme tarafında ne varsa kontrol...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri