Tarkaner kullanıcısının son içeriği

  1. Tarkaner

    Musluk Kapalıyken Hidrofor Çalışıyor

    Depoya geri kaçırıyor. Ya çekvalfe pislik geldi, yada hidrofor çıkışında çekvalf yok. Ayrıca ufak bir genleşme deposu takarsanız, basınç dalgalanması ve ufak tefek musluk aç kapamalarda sık sık devreye girmesini önlersiniz.
  2. Tarkaner

    7 Tonluk Karavan Ile Avrupa Turunda Vignette Çıkmazı.

    İyi gezmeler. Bulgaristan da gişe yok, hangi yol Vignette e tabi belirsiz. Bence alsanız rahat edersiniz. Aracınız da büyük, BG da tali yollar çok düzgün değil. Sırbistan ve Hırvatistan da gişeler var, otoyol lara giriş çıkış yerleri belirgin. Girmezseniz bir ücret ödemezsiniz. Macaristan da...
  3. Tarkaner

    En Başından Unimog Yapmak

    Başından beri düşünüyorum. Kupa Iveco, şase Unimog, motor Dodge olunca ruhsatta ne yazacak? Tabi bitene dek değişmezse [emoji23]. Güzel olacağı kesin de ondan böyle takılıyorum. Eline sağlık kardeşim. Bu arada lastik önemli. Çıkma bulsan teli atık olabilir, balans yapar. Sıfır alsan dünya...
  4. Tarkaner

    Araçla İran,özbekistan,kırgızistan Üzerinden Tibet Ve Nepal'e Gitmek Mümkün Müdür ?

    Çin vizesi alıp, Uygur Bölgesine girmeniz çok zor. Vizeniz olsa bile girişinize izin vermeme ihtimali çok yüksek. Kırgızistan a kadar sorun yok. Ben olsam Tacikistan dan geri döner, Nepal e uçakla giderdim. SM-S908E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Tarkaner

    Kefken Konaklamalı Kampımız

    Subaru Türkiye Forumundan arkadaşlarla bu hafta sonu Kefken de kamp yaptık. Hava ve doğa çok güzeldi. https://maps.app.goo.gl/Lawk5TGPKPTqwgkj7
  6. Tarkaner

    12v Kullanırken Işıklarda Titreme

    Hocam, ben ayrı linye düşünmüştüm, saflık etmişim. Öyleyse normal zaten.
  7. Tarkaner

    Nissan X Trail 2011 ___2013 Dci

    Hiç gerek yok, 150-200 bin km de temiz araç alın. Doğmamışa don yok [emoji23]. Yetkili serviste dediğim işlemleri yaptırın. Teklif alın 2-3 yerden. Pazarlık edin. Sanayiden daha ucuza ve garantili yaptırırsınız. Kafanız yıllarca ağrımaz.
  8. Tarkaner

    12v Kullanırken Işıklarda Titreme

    Kesitleri görmeden kesitler den demek doğru olmaz. Kalkış akımları çok çektiği için gerilim düşüyor sisteminizde. Kondansatör eklenebilir hidrofor ve süpürgeye. Bir oto elektrikçisi baksa iyi olur.
  9. Tarkaner

    Nissan X Trail 2011 ___2013 Dci

    Merhabalar, Tercihiniz bence güzel. Ama bir çok atasözümüz var sonrasında yapmak istedikleriniz ile ilgili. Doğmamış çocuğa don biçilmez mesela. 2.0 dCi Renault un çok iyi motorlarından. 140 PS olarak Traffic de kullandım. Qashqai de 150 HP yapmışlar. Ben sıfırken alır almaz yazılım da...
  10. Tarkaner

    En Başından Unimog Yapmak

    Erdi imkan bulsa önce kumlama bile yaptırır, sonra boyatır.
  11. Tarkaner

    3 Sistem Buzdolabı Çalışma Problemi

    Alev boruyu eritmeye başlamış bile. Doğru müdahale etmişsiniz. Kaymaması lazım. Umarım bir daha olmaz. İyonizasyon elektrodu da alev görüyor 2 durumda da. Bence iyi ki hata vermiş. Gene verdi mi çok merak ettim bende.
  12. Tarkaner

    Discovery 2 Td5 Otomatik Sabah Araç Isınmadan Marş Basmıyor

    Bu basit bir şey sanki. Yakıt hattında bir çekvalf olur. Sanki o kaçırıyor. Yakıt hattına komple bakıldı mı acaba? Sizi de çok iyi anlıyorum. Sinir bozucu bir arıza. Merkezi bir yerde de olmayınca ustasına denk gelmek zor. Umarım çözülür sorununuz.
  13. Tarkaner

    En Başından Unimog Yapmak

    Yetkilisini, etkilisini bilmem ama biraz iştigal etmişliğimiz vardır konuyla [emoji23][emoji23][emoji23] 100 C lere dayanır ikisi de. Zaten o kadar sıcak olmaz iç tarafta sac yüzeyler. Kabin içine de sadece akustik koyarsın. Motor tarafına akustik + kauçuk, kabin içine akustik yani.
  14. Tarkaner

    En Başından Unimog Yapmak

    İzolasyon kolay. Akustik köpükler var. Pyrosorb gibi. Kauçuk köpüğü de iş görür. 2 farklı katman olursa daha iyi sönümler sesi. Isı transferini de önlemek için bir kat akustik, bir kat kauçuk köpüğü ideal çözüm olur.
  15. Tarkaner

    Yeni "kolay Güneş Paneli̇ Hesaplama" Android Uygulaması Hk.

    Ben yükledim, bir kaç değer girip denedim ama doğru gelmedi bana. Bir ara tekrar deneyeceğim. Emek verilmiş, umarım güzel olur.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,190
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst