Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun. Bilgiler için teşekkürler. Bende ilandaki araçları yakından takip ediyorum. Acaba hangi aracı aldınız. Gözüme kestirdiğim olursa size sorayım. Yada aman bulaşma biz gittik gördük dediğiniz varsa bilgi verirseniz sevinirim :smiley: Bende 2010 ford focus var. Disco 2 ile değiştirme...
Böyle bir yazı buldum siteden
a) Ankara oto Sanayiinin Şehir merkezinde olan bölümlerinin kapatılması ile Oto tamir esnafının bir çoğu dükkanlarını İvedik veya Şaşmaz bölgesine taşıdığı için eskiden beri bilinenen ustaların yerini bulmakta zorluk çektim, kimilerini de bulamadım. Belki de...
Malum siteye ilan verirken mausenin hareketine göre yanlış seçenek işaretliyebiliyor. Benimde başıma geldi )) Baskı balata debriyajla alakalı olduğu için mi o şekilde söylediniz?
2000 Land Rover Discovery 2.5 TD5 58.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 467595736
Merhabalar. Ben Konya'dan Fatih.
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Siz üstatlar bi göz atsanız alınabilinir mi?
Alırsam beni neler bekliyor :))
2000 Land Rover Discovery 2.5 TD5 58.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 467595736
Merhabalar. Ben Konya'dan Fatih.
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Siz üztatlar bi göz atsanız alınabilinir mi?
Alırsam beni neler bekliyor :))