tayfun_sj kullanıcısının son içeriği

1. T

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz 28 sayfa okudum pazar gunu sonumuz lopez ahanda buraya yaziyorum ;D gerci bana hava hos lopez hudoffu yuttuktan sonra iki kez daha girdim parkurla arkadas olduk ;) ;D
  2. T

Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) 15 kisilik ekmek alsam yeterli olucak sanirim 1) Çarpık bacak , 1 kişi. 2) Reis Hasan , 1 Kişi 3) Atıl Kurt , 2 kişi 4) Kız babası , 1 kişi 5) Hakan 555 1 kişi 6) Yusuf abi , 2-3 kişi 7) Aslan 28 , 1 kişi...
  3. T

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Bizde masaya benzer birsey yok olsada getirsek :-\ tamam o zaman ekmek isini ben hallediyorum simit vs
  4. T

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Ben garantiyim babamla gelicem hatta ;D ama getircek bisi kalmamis kuş eksik bisey bulun bende onu aliyim bari
  5. T

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Evet evet kemerburgaz olsun bide camel falan bi yer varmis neresidir bilen varmi malum lopez kesmiyo artik 8)
  6. T

Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı) Kahvalti zor olur gibi geldi ama soz vermemekle birlikte katilicagimi tahmin ediyorum aksi bi durum cikmazsa varim ben
  7. T

Bu Hafta Nereye Gidiyoruz?

Ynt: Bu Hafta Nereye Gidiyoruz? Nerde bu devlet nerde bu millet isyan edicem he ;D bakalim gece uzun daha birazdan hudoff culari ararim bi baksinlar siteye
  8. T

Bu Hafta Nereye Gidiyoruz?

Yine geldi cumartesi yarin bi yerlere gitmek gerek hadi bi karar verelim kemerbuzgazmi beykozmu yoksa baska bi yermi oneriler tavsiyeler bekliyoruz
  9. T

Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

Ynt: Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014 Abi catalcayi bilmiyorum kesif derseniz dalariz ormana her turlu varim ben ;D
  10. T

Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014

Ynt: Hudoff Bf Mud Terrain Deneme Gezisi 12.01.2014 Bi sevindim basligi gorunce bi cirpida okudum sizi camuru ozlemisim bide duygusal konular donmus haftayi iple cekicem artik
  11. T

Hudoff, Lopez'den Geçti..

Ynt: Hudoff, Lopez'den Geçti.. Tabiki yoktu standart lastiklerle at arabasi gecti meshur lopezi :D 'standart'
  12. T

Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz

Ynt: Hudoff Gyarin Rubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz Saat 9.15 herkes kemerburgaz migrosun orda olsun o zaman alisverisimizi yapip cikariz yola..
  13. T

Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz

Ynt: Hudoff Grubu Bu Hafta Ne Yappıyoruz Hasan abiyi yol boyu cekmeye gonulluyum ;D bana hersey uyar ama cokta hafif bi yol olmasin..
  14. T

Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215)

Ynt: Ne Gündü Ama? (hudoff-20131215) Bak bak olaylara olaylara gece gece hasan hasan abi abi ne ne oldu oldu terios terios yazamiyorum yazamiyorum beynim beynim karisti karisti :D:D o degil gezi yoğmudur gezi :D
  15. T

Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215)

Ynt: Pazar Ne Yapalım? Nereye Gidelim? (20131215) Gerekirse iletisim 05376717106

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri