Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Evolite Çadırlar
husky bizam mı evolitemi alsam kararsızım evoliteyi daha önce kullananlar oldumu ?
Özellikler bölümündeki sayısal verilere ne kadar güvenebiliriz
Ynt: Uyku Tulumu Seçimi
http://www.atlaskamp.com/evolite-oregon-cadir-4-mevsim-iki-kisilik-evo-03/
http://www.atlaskamp.com/husky-cadir-bizam-4-mevsim-2-kisilik/
1ci linkteki çadırın dış tente özelligi 2 ci linkteki çadıra göre daha iyi teknik özelliklerinde yazan bilgilere göre söylüyorum...
2 tulumdan hangisini seçmemi önerirsiniz birde olurda ileride bir adım daha atıpta daha zorlu şartlarda kamp yapmayı düşünürsem idare edermi beni. sizin önereceginiz başka bir tulum varmı ?
saygılar...
Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Tavsiyesi
Öncelikle kusura bakmayın sanırım bir özür borçluyum elbetteki kimse yazmak zorunda değil. Benim ima da bulundugumda pek söylenemez bunu uzatıpta polemik yaratmakta istemiyorum yanlış anlaşılmışda olabilir dediginiz gibide olabilir bu yüzden kusura bakmayın...
-33 derecede kamp yapamam tabiki
Başlangıç olarak 2 hafta sonra istanbul içinde büyükada da 1 hafta kalmayı düşünüyorum eksiklerimi görüp daha sonradan karadeniz turuna çıkmayı planlıyorum karadeniz i sahilden dolaşmayı düşünüyorum bütçe olarak uyku tulumuna 150 tl...
Ynt: Satılık toros :) yok böyle bir komedi
sanırım son olarak 2006 da üretilmişti
çalıştıgım şirkette vardı son model 200. bilmem kaç derlerdi geyik olmuştu aramızda
adım mustafa yaşım 26 istanbuldanım
Büyükada yı düşünüyorum kamp yasağı oldugunu biliyorum yinede bi şansımı denemek istedim
İstanbul dışına şimdilik gidemeyecegim ileride belki oda olur
kaç metre demişsiniz çaylağım desem anlarsınız çaylaktanda öte :)...
Öncelikle merhaba arkadaşlar
Kasım ayında kamp yapmayı düşünüyorum aşağıdaki linklerlerdeki malzemeler işimi görürmü bütün yağmuru yemek ve donmamak için hangi malzemeleri almalıyım bütçe olarak en fazla bu kadarına gücüm yetiyor bu bütçeye daha iyi bir...