TB2NDY kullanıcısının son içeriği

1. T

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci Le At

Merhaba SunMan, (isminizi bilemediğim için bu nickname ile hitap edebildim, kusura bakmayın) Yazdıklarınızı ilgi ile okudum ve çok faydalı buldum, 4 yıllık bie pathfinder sahibi olarak, sizden öğrenmek istediğim değiştirdiğiniz anahtar kasalarını nereden ve kaç TL'ye tedarik ettiniz. Yardımcı...
  2. T

Karacan Kapı Ve Pencere

Herkese Selamlar, Karavan kapı ve pencereleri arıyorum aradığım firmalar ya esnaflığı bilmiyor ya da kötü satıcılar, bulduklarım ateş pahası, bazısı da dışarıya mal vermiyoruz diyorlar. Özellikle karavan kapısında ve avadanlık için kullanılacak küçük hacimlerin kapaklarını bulmakta sıkıntı...
  3. T

2008 Pathfinder Kumanda

Selamlar, 2008 pathfinder aracımın yedek anahtarı (anahtarsız çalışıyor, kumandası daha doğru olacak) kayıp yedeği olmadığı içinde tek anahtarla kullanmak riskli, bunu yaptırabileceğim bir adres veya anahtarcı tavsiyeniz olabilir mi? İstanbul Anadolu yakasında Kadosan ve Ümraniye sanayide...
  4. T

2008 Pathfinder Kullanım Kitabı

Sayın Doğa Gezgini, (Adınızı bilemediğim için kusuruma bakmayın lütfen) Yardımınız için çok teşekkür ederim, çok makbule geçti, sağolun. Elgin SAYINALP Almaty-KAZAKHSTAN
  5. T

Pathfinder Navigasyon Kurumu

Utku Bey, Bu süper güzel bir haber, şu an Kazakhstan'dayım, 25 ağustos'da İstanbul'a döneceğim inşallah olur, sayenizde. Çok Selamlar. Elgin SAYINALP
  6. T

Servis Tavsiyesi

Selamlar, Yeni aldığım aracımda (40 gün önce) geçen hafta gaza yüklendiğim zamanlar, siyah duman atmaya başladı, önemsemedim, evvelki gün arabada hissedilir ölçüde güç kaybı oluştu, Bostancı sanayi'de tanıdığım bir Nissan servisine götürdüm, daha derdimi anlatmadan, turbo vakum sensöründendir...
  7. T

Ynt: Pathfinder Navigasyon Kurumu Utku Bey, CD yi bilgisayarda kontrol ettikden sonra dvd ye taktım, sanırım elimdeki CD Türkiye için olmadığı için her hangi bir harita ekranda gözükmedi, yardımlarınız için teşekkür ederim. Selamlar.
  8. T

Ynt: Pathfinder Navigasyon Kurumu Utku bey, Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, aracı aldığımda araçla beraber NAVTEQ map version code 334R 25920 EA26A DVM-1402E yazan bir CD verdiler; bunu CD yuvasına soktuğumda CD okunuyor diye ekranda mesaj görünüyor ancak bir süre sonra CD uygun değil...
  9. T

Selamlar herkese, 2008 nissan pathfinder sahibiyim aracın navigasyon sistemini bir türlü kurup çalıştıramadım, bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımdan destek beliyorum, veya İstanbul içinde kurulum yaptırabileceğim bir yer var mı? bildiğiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Elgin SAYINALP
  10. T

2008 Pathfinder Kullanım Kitabı

Selamlar, Yeni almış olduğum 2008 model pathfinder'ımda kullanım kitabı maalesef çıkmadı ücreti mukabili bana kendi kitapçığının fotokopi ile çoğaltırmasını yaptırabilecek bir arkadaşım var mı? acaba, bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Elgin SAYINALP
  11. T

Navara Kısa Ve Uzun Kasa

Ynt: Navara Kısa Ve Uzun Kasa Tekrar herkese selamlar, Kısa kasa ve uzun kasa arasındaki ölçü farkını bir türlü bulamamdım, bu kasalar model olarak biririnden ne şekilde ayrılıyor? her hangi bir harf grubu var mı? ve arasında kaç cm. fark var? Diğer bir sorumda king cabin Türkiye'ye Nissan...
  12. T

İt Pack Nedir

Selamlar, Pathfinder 2006 IT PACK nedir? it pack neleri içerir konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim, Şimdiden teşekkür ederim. Elgin SAYINALP Almaty-KAZAKHSTAN
  13. T

Sizce Hangisi Akıllıca.

Selamlar, Uzun zamandır 2005 model ve üzeri pathfinder almak istiyorum, ancak karasız kaldım, sizce km az fiyatı pahalı bir araç mı? yoksa km. çok ucuz bir araç mı? bunları karşılaştırıken motor haricindeki yürüyen aksamın ve diğer üst yapınınaynı olduğunu düşünerek sorumu soruyorum. Piyasada...
  14. T

Navara Kısa Ve Uzun Kasa

Selamlar herkese, Navara'da uzun ve kısa kasa mevcut mu? eğer böyle bir ayırım varsa bunu model, tip vs. nasıl ayırıyoruz? Sormamdaki amacım, internetteki satılık ilanlarında bu detay yok, kısa kasa arıyorum, nasıl bulunabilir? Elgin SAYINALP
  15. T

Nissan Patfinder 2.5 Tdi

Ynt: Nissan Patfinder 2.5 Tdi Erhan Bey, Suzuki'ye zaten ihtiyacım yok, o benim stress ilacım, ilk aldığım hali ile son hali arasında dünya kadar fark var her civatasını tek tek kendim garajımda söktüm topladım, samu ve pathfinder elmalar ve armutlar gibi birbirinbe karıştırılacak cinsden değil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,805
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR