Tbekler kullanıcısının son içeriği

1. T

İlk Araba

Ynt: İlk Araba Hayır Sakarya çıkışındayım. Otobandan Ankaraya 220-250 km arası. Meerkezden 300 civarı :D
  2. T

İlk Araba

Ynt: İlk Araba Yaşım 27, toplam 4 adet arabaya sahip oldum ilk arabam renault five, sonra kia cerato 1.5 crdi ex. 19 milyara güzel bir cherokee aldım. 2 hafta öncede torosu satıp lada bakmaya karar verdim. Şu sıralar aklıma vitaralarada gidiyor. bulunduğum şehirden ankara 220 km. 220 kilometre...
  3. T

İlk Araba

Ynt: İlk Araba 100 km'de 13 litre buda 30 kuruş civarı bir rakama geliyor. Doğru mudur ? Eğer doğruysa bir 4x4 için gayet güzel bir rakam. Ne açıdan aracı beğenmeyip satmak isteyeceğim ben onu hala çözmüş değilim
  4. T

İlk Araba

Ynt: İlk Araba Peki Alican kardeşim, madem port bagaj sistemi uygundur diyorsunuz, hem bagajı kullanıp hemde port bagajı aracımın tepesine sabitlesem. Aracımda lada niva olsa nasıl olur ? Merakımı mazur görün. Daha önce yaşadım arazi aracı sıkıntısı, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş...
  5. T

İlk Araba

Ynt: İlk Araba 12 - 13 milyar civarı vitara bulabilirsem alabilirim, araba pazarlarını gezdiğim zaman bagaj hacminin ufak olduğunu gördüm vitaralarda? Nasıl bir çözüm uygulayacağız?
  6. T

İlk Araba

Ynt: İlk Araba Açıkcası asfaltta performans istemiyorum. Gerek duymuyorum hıza. Yalnız beni dağda bayırda aman girersem ya geri çıkamazsam sorunu, hemde yük konusunda sıkıntı yaşatmayacak bir araç isterim. Yakıt tüketimi bahane, avcılığı hobi olarak yapıyorum ve bu hobi için masraflardan...
  7. T

Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı..

Ynt: Aslanın Yemi...Cherokee 5,2/5,9 ZJ 100 Km de Benzin ve Lpg miktarı.. Aracımı satmadan önce lpgsi yoktu. Lpgsiz haliyle 73 kuruş civarı şehir içi, 60 kuruş uzun yolda. Lgpyi taktıran arkadaş tartarini marka taktırmış. şehir içi 55 kuruşa indiğini soyledi şehirdışıyla ilgili herhangi bir...
  8. T

İlk Araba

Merhaba arkadaşlar, öncelikle forumda çok çok yeniyim. İlk mesajım ilk konum herkese merhaba demek istiyorum. İsim Talha, arkadaşlar daha önce cherooke 5.2 v8 kullanıp pişman olan birisiyim. Nasıl denir ocağıma incir ağacı dikti. Uygun bir fiyata sattım. Dükkan sıkıntısı masrafları borçları...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri