tcgberk kullanıcısının son içeriği

1. tcgberk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

selamlar Adim Tunc As 1955 CJ3B williys sahibiyim yedek parca aksesuar tedarigi icin onerebileceginiz yerler var midir antalyada veya yakin cevresinde WILLIYS ustasi var midir? forumun guncel kalmasi dileklerimle
  2. tcgberk

Hakkı Hocam selamlar saygılar Ben Tunç Aş 1955 CJ 3 B ile aranıza katıldım sayfada bir çok...

Hakkı Hocam selamlar saygılar Ben Tunç Aş 1955 CJ 3 B ile aranıza katıldım sayfada bir çok atıl kalmış konu içinden size rastlamak güzel oldu numaram 05524024975 gerektiğinde danışmak adına whatsap üzerinde iletişime geçebilirsek sevinirim
  3. tcgberk

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

aracın diğer fotoğrafları
  4. tcgberk

Orjinal lastik ve jant ölçülerini öğrenebilir miyim
  5. tcgberk

Motor yandan buji Tentesi de mevcut Ufak tefek eksikleri olacaktır . Fırsat buldukça tamamlayacağım
  6. tcgberk

Arkadaşlar herkese selam Yıllardır heves ettiğim ama anca fırsat bulduğum 1955 Cj 3B willy aracının kaporasını yatırdım .inşallah alacağım Aracımın şimdilik elimde olan fotolarını ekliyorum Yorumlarınızı rica ederim
  7. tcgberk

1955 CJ 3B

1955 CJ 3B
  8. tcgberk

1955 CJ3B ile aranıza katılıyorum .

1955 CJ3B ile aranıza katılıyorum .
  9. tcgberk

Karavanda Duş Ve Tuvalet Için Ayrı Kabinler

kendi teknemde ve aslında 12 metre ve altındaki tüm teknelerde tuvlet ve duş birliktedir. kendi adıma bu konuda çok hassas olduğum halde hijyen sıkıntısı çekmedim. kendinizin bile yapabileceği basit uygun proje ile bo sorunu çözebilirsiniz . bir karavanım yok ama prensipleri biirebir aynı teknem...
  10. tcgberk

Ambulans Aracimi Sökme Ve Sifirdan Başlama Çabam.. :(

kullanılan tüm malzemenin faturalarını kendi adınıza toplarsanız ruhsat almada faydalı olabileceğini düşünüyorum.,en azından denzicilikte böyle . kendi inşa ettiğiniz tekneye ruhsat almak için biz böyle yapıyoruz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,831
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmetfv263

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri