tekinmedeni kullanıcısının son içeriği

1. T

Motor Nasıl Toplanır,toplatılır

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Konunun hassasiyetini bilmeniz gerçekten çok isabetli,sizin de dediğiniz gibi büyük hasarlara sebebiyet vermek çok kolay. Bahsettiğimiz en basit konudan bir örnek vermek istiyorum.Segman ağız açıklığıyla ilgili 0.3mm standart bir motorda fabrika verisi...
  2. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Çok güzel yazmışsınız ozntan,kusura bakmayın cevap yazmam bayağı gecikmiş malum koşuşturmacalar bitmiyor,o yüzden epeydir uğrayamıyordum buraya. İşin teknik kısmını çok güzel ifade etmişsiniz ama blueprint yapmak için kapak taşlamak bir şart veya...
  3. T

Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ?

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? kaçırmadığına eminseniz,balatanın merkezinden kaçık olması ihtimali daha da kuvvetleniyor,tek çözüm açılıp bakılması.kolay gelsin şimdiden.
  4. T

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Ben bilgim dahilinde yardımcı olmayı denedim,umarım sadece evham yapıyorsunuzdur.Bir de ülkemizde şu gerçek var ki; olur öyle! :)
  5. T

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? Bu dediğiniz doğru olabilir ama bunu araba "tam yüklü" haldeyse geçerli bir veri olarak kabul etmek gerekir.Kullanım tarzına göre km.ye bağımlı olmaksızın debriyaj balatası çok çabuk bitebilir veya muadillerinden çok daha uzun ömürlü...
  6. T

Ynt: Önemsiz Zorlamada Debriyaj Balatası Neden Koku Yapar ? arkadaşların söylediklerine katılmakla birlikte balata tam merkezlenmemiş veya ömrünü doldurmuş olabilir.bir baktırmanızı tavsiye ederim.
  7. T

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş bulduk,biraz geç görmüşüm ben de :)
  8. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Benim bildiğim kadarıyla sıcak hava tabancası veya fön makinasıyla işlemcinin olduğu bölgeyi ısıtıyorlar.Daha kolay ve kontrollü bir işlem yapılabilir yani.
  9. T

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Devamını dört gözle bekliyorum bir Dağıstanlı olarak :)
  10. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır En güzelini yaparsın,eline anahtar almadan bu işi çözmek mümkün değil.Pc başında fotoğraf incelemek bir yere kadar anlamaya yardımcı olabilir sadece.Parçası en bol ve en ucuz olan aracı alırsan çok daha kolay olur öğrenmek.15 yaşımdayken hurda bir taunus...
  11. T

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Yoktur,bu tür motorlar genel amaçlı yapılır sadece şaft çıkışı vardır.Şanzımanlı motorlar da bulabilirsiniz ama onlar özel bir amaca yöneliktir,vites oranları size uymayabilir.
  12. T

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Haklısınız İbrahim Bey,motorun devir sayısı buggy için uyarlanırsa kullanılabilir.
  13. T

Buggy İçin Önerileriniz.

Ynt: Buggy İçin Önerileriniz. Yeşil çarkın adı gergi makarası (gergi bilyası da denir).Bu sistemde kayıp çok olmaz,basit bir debriyaj sistemi fakat sürekli kayış eskitir.Bir de muhakkak kapakla korunması gerekir dokuz parmakla gezmemek için.
  14. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Aslında düşünürsen mesleki eğitim veren kurumlar var,onlara baş vurabilirsin.Ne yazık ki eğitim sisteminin kurbanı olan çok insan var.Adamın yeteneği ve hayali mühendislikken başka birşey okumak zorunda kalıyor veya cerrah olmak isterken mühendis olmak...
  15. T

Ynt: Motor Nasıl Toplanır,toplatılır Merak ettiklerini araştırıp öğrenirsen,konuyu gerçekten çok iyi bilen insanlarla tanışıp birlikte çalışacak kadar şansın varsa,doğuştan da biraz yeteneğin varsa böyle oluyor ama tavsiye etmem.Ne kadar öğrenirsen o kadar gıcık bir adam haline geliyorsun ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri