The Gee Hun kullanıcısının son içeriği

1. The Gee Hun

Hayirli aksamlar efendim... gordum ki siz de Isuzu Urban almisiniz. Daha dun aldim, Karavana...

Hayirli aksamlar efendim... gordum ki siz de Isuzu Urban almisiniz. Daha dun aldim, Karavana cevirmek istiyorum. Izin verirseniz size hangi ehliyet ile kullandiginizi sormak isterim. ve musait oldugunuzda bana cevap yazarsaniz cok minettar olurum. Kime sorsam (Polis dahil) baska cevap veriyor)...
  2. The Gee Hun

Proje Çizimi, Koltuk Sayısı Ve Mevzuattaki Son Değişiklikler

Selam... cok aradim arastirdim, bu yazinizi buldum. ayni araci aldim, kafami karistiran cok oldu. Bu araci B sinifi otomobil ehliyetiyle kullanabiliyormuyum? Yoksa C Ehliyeti mi almam gerek? Zahmet ve ilginiz icin cok tesekkurler.
  3. The Gee Hun

Mİdİbüs Karavan Başlangiç

renk secimleriniz de gercekten super! Marangozda mi yaptirizorsunuz? Birde ehlyet konusu cok kafami karistiriyor, hangi ehliyetle kullaniyorsunuz bunu? B sinifi diyenler var ancak bildigim kadariyla B icin arac 3500 KG gecmemeli, ki bu araclarda buna imkan yok. Su an Isuzu Urban almaktayim...
  4. The Gee Hun

Bilgisi olan var mi... Arka cami kaptmak zorunlumu? bir yerde okumustum sanki... ben acik birakmak isterim.
  5. The Gee Hun

El attiginiz her yerinden belli, hem planli, hem kaliteli is yapiyorsunuz. Hayraniniz olduk, merakla takip ediyoruz. Insallah gelecek hafta icerisinde bizde Midibus alip baslayacagiz. Basarilar diliyorum, lutfen resimleri ihmal etmeyin... heyecan ve merakla bekliyoruz! :smiley:

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.