Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vasque'lerin fiyatları da garmonta göre daha uygun ama daha önce adını duymamıştım tabi benim cahilliğim. Garmont fiyatları 300$'dan başlıyor burda bile.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selamlar arkadaşlar abd'den bir outdoor botu alacağım fakat burdaki marka ve seçenek sayısı çok fazla dolayısıyla bu işe daha hakim kişilere sormak istedim deneyerek alacağımdan gittiğim mağazalarda şu markalar var
Keen
Solomon
Merell
Vasque
La sportiva
Garmont
Asolo
Danner
Lowa
Zamberlan...
Ynt: Çakı Seçimi Konusunda Yardım
Victorinox huntsman var bende favorim kamp için baçka çakılarımda var ama huntsman'ı yıllardır kılıfında belime takar nereye gitsem alırım yani telefonu unuttuğum olmuştur çakıyı unutmam diyebilirim fırsatım olsa koleksiyonunu yaparım çok seviyorum bu...
Ynt: Survival Knife (seçim)
Valla ben zamanında bu olaya kafa yormuştum ama en iyisi bu tarz bıçaklar yerine işe uygun aletler. Örneğin doğada karşılacağınız en sert malzeme ağaçtır yani ona bir şekilde şekil verip hükmettiğinizde barınakta yaparsınız, ateş yakacak ağacıda temin edersiniz ve...
Ynt: The North Face
Böyle bişey yapacaklarını sanmıyorum yani ordan aldığımız malzemelere güvenip faaliyetlere çıkıyoruz atlaskamp ve adrenalin'i bilemem ama everest outdoors'un sattığı tnf'lerin sahte olduğunu düşünmüyorum. Lafuma kalitesini gün geçtikçe düşürüyor doğru columbia ise hiç...
Ynt: Doğa Yürüyüşleri için Gerekli Malzemeler
Doğrudur her katman kaliteli olmalı yoksa ter atma konusunda sıkıtı yaşarsınız önceden de belirttiğim gibi bunlar tamamı ile tecrübe dahilinde belirlenecek şeyler. Yardıma ihtiyacınız olduğu konularda elimizden geldiğince yardıma çalışırız...
Ynt: Kamp Ocakları
Evet evet jetboil süper ama fiyetları yüksek Gasherbrum II http://www.youtube.com/watch?v=frebysJuv3Y yani şu videoda 6:22'den itibaren ayakları jetboil ile ısıtıyor amcam 7000 metre üstü bir irtifada büyük ihtiamlle... Bi de jetboili TR'de satan var mı...
He şunu da beliteyim gore tex ceketi alınca görürsünüz zaten de ceket incecik bir şeydir sizi soğuktan korumaz içlik tamam ama bir katta polar tarzı bişey giymeniz gerek internette aratırsanız dağcılıkta 3 kat giyim hakkında bilgiler bulursunuz...
Şimdi ekipman listenize değinecek olursam.
Öncelikle şunu söylemek gerekiyor ki kafanızdaki aktivite nedir dağcılık mı kampçılık mı alacağım dediğiniz malzemelerin çoğu dağcılık malzemeleri öncelikle bunu belirteyim. Önümüz yaz ilk olarak husky...
Ynt: nisan 15 LİKYA Yoluna Arkadaş olmakisteyen.
s.a veteriner fakültesindeymişsin ben istanbul üniversitesi veteriner falültesinde 1.sınıfım sen hangi fakültedensin acaba...
Ynt: Kamp Ocakları
Yani ben mevzuatta bu konuda birşey bulunacağını sanmıyorum yani bu ayrımı belirttiklerini pek düşünmüyorum ama benzinli yada kartuşlu ocağı kamp ateşi yakmakla aynı kategoriye alacaklarını sanmıyorum orman müdürlüğünün yine de bulunan bölgedeki müdürlükleerdeki yetkililere...