Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cevaplarınız için sağolun haklısınız ne amaçla kullanacağımı belirtmem gerekirdi yazın hafta sonu al çık tarzı bir şey olmalı yani zorlu hava koşullarına dayanıklı olmasa da olur
sanırım başlık pasif yalnız benim de böyle bir fikrim var tabii konuyu açan arkadaşlardan bir farkım var evli değilim ve yaşım çok genç dolayısıyla tatil bölgelerinden ziyade çalışmama da elverişli yerler olmalı görüp te tavsiye verenler şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşlar, çadır almayı düşünüyorum bana marka olarak ne önerebilirsiniz? bu konuda bilgim yok internet üzerinden almak istemiyorum istanbul'da alelade bir avm de bulunabilir uygun olsun kafi şimdiden teşekkürler :)
merhaba arkadaşlar ağustos sonu gibi Fethiye taraflarında çadır kurmayı düşünüyoruz ölüdeniz'i çoook merak ediyorum.. çoğu yorumlarda en iyi kamp yerlerinin kabak koyu ve kelebekler vadisi olduğu yazıyordu hangi bölge daha uygun olur ilk defa gidecekler için?(tabi ki başka önerilere de açığım)...