themani kullanıcısının son içeriği

1. T

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (fuel Consumption) benim aracım 4x4 110bg lauretto look paket yakıttan sikayetciyim suanakadar yol bilgiayarındaki 100 km ölcümüne baktıgımda 3 aydır sürekli 8 lt 9 lt gösteriyor sakinde kullanıyorum ve benzin göstergesi anlamsız ani düsüs oluyo gibi...
  2. T

DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi arkadaslar direksyon pompasını degiştircektim bugun 2011 model dusterdan cıkma alındı 40 bindeki bi aractan 2012 mpdel araca takıldı fakat hız kadranı calışmadı acaba bunu bi yazılımla tanıtmakmı lazım yada neden kadran calışmamış...
  3. T

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi tamamdır onuda hallettim prof olcaz bu arac sayesinde :) birde su sıkıtım var fitilleren ses geliyor gib 130 km de 2014 duster fiitilleri 2012 mayıs cıkıslı dustera olurmu olursa rüzgar sorununu kesermi
  4. T

SU ALMA PROBLEMİ !!!

Ynt: Su Alma Problemi !!! dustera hangi aracın fitilleri uyar kapıların daha tok kapaması için ve nerelere fitil uygulaması haricen yapabiliriz rüzgar sesinide kesmek için
  5. T

(yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi

Ynt: (yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi tamam renk aynı gibi.. Bide bişey sorucam dusterlarda fitillerden bayaga calmış adamlar ekstra fitil uygulaması yaptırmak istiyorum ve mevcut fitilleri degiştirip hangi fitilleri takabilirim?
  6. T

Ynt: (yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi yok manisadayım aynı renkmi ama koyu simli kahve facebook adresin varmı ustadım senin ekleyim seni
  7. T

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi kaput toz fitili ile sorun cozuktu heralde toz fitili kaputu yukarı dogru tuttu ve bi sıkıntı kalmadı
  8. T

Ynt: (yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi tam linki nedir ben alayım 1 tane ustadım bu arada çok sagol o dedigin ücgenleri falcatayla kısaltınca ses gitti bite kaput ses yapıyodu toz lastigini koyunca oda kesildi kaputu tam tuttu
  9. T

Ynt: (yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi dostum look paket simli kahverengi double din cercevesi lazım nasıl bulabilirim sende varmı bu parca?
  10. T

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi troyexplorer bu arada resimler için çok teşekkurler bu işin pirisin belli sayende ses duymayacagız artık.
  11. T

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi kaputtaki boşlugu nasıl alabiliriz ? kaputu kapatınca üsten bastırınca sanırım kilit mekanizması ses yapıyor arkadaslar.
  12. T

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi üc gen plastiği bulamadım bi türlü resim yüklermisin üstadım zahmet olmazsa..
  13. T

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi sagolasın bi inceliyecem oraları sadece cam suyu kabının incelemiştim cok sert sallayınca hafif oynuyordu ama vidası cok sıkıydı sıkamadım yeniden onuda kontrol edicem
  14. T

Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi arkadaslar ön konsolun sagından sanki ssanki sag silecegin ordan parke taşlı yol girince hafif ses oluyo neden olabilir
  15. T

Ynt: (yardım) Dacıa Duster 2013 Model Orjinal Teyp Çerçevesi koyu kahve dediginiz look paketi rengi ise ben alayım normal dügmelerin yerleri düz yatık degil diyilmi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri