thewishmaster kullanıcısının son içeriği

1. T

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Tamam benim cihazda da load modları var zaman ayarı vs. 20A ucuz bir cihaz daha alıp zamanı ayarlayıp devam edicem. Hatta tepede yer de var bir 50 - 100 watt panel daha koyabilirim bile sonra gerekirse. En temizi böyle olacak.
  2. T

Load çıkışına zaman ayarı yapılabiliyor mu her gün 10:00 15:00 arası load versem çok güzel olur. Load çıkışına akım geldiğinde geri dönüş kesici var mı? yani araç aküsünde de akım olacak o nedenle sordum.
  3. T

aslında en güzel sistem bu. Aradım bulamadım internette.
  4. T

Teşekkürler biligilendirme için. Kurduğum sistem tamamen 12 volt. Kullandığım tüm cihazlarda öyle. 220 hiç kullanmıyorum ve araca 220 göndermem de mümkün değil. Sadece araç marş aküsünü sürekli canlı tutmak istiyorum araç nadiren çalıştığı için. Ruhsat ve muayene tamamlanmadığı için 1 2 ay kadar...
  5. T

Gerçi marş için kullanmadım aküyü hiç. Paralel bağlı bıraktım iyice doldu araç aküsü sonra marş yaptım 2 3 saat çalıştı araba. Bu arada antifriz falan doldurdum malum hava şartları. Bu arada araç aküsü sıfır ama soğuklarda araç hiç yol yapmadığından, evin önünde yatıp duruyor iveco daily, akü...
  6. T

Aşağıdaki şemada siyah kırmızı mevcut durum şeması. Yeşil mavi düşündüğüm uygulamadırç
  7. T

Pratik uygulama için teşekkür ederim. Solar kabloları kesmek verimi ciddi oranda düşürecek. Solar kontrol çıkışında load var. Sanırım 20-30 A çıkış verebiliyor. Burdan ikinci şarj konrol cihazına akım versek böylece ikinci şarj konrol cihazı bu load çıkışını sürekli güneş paneli olarak görse ve...
  8. T

Selamlar benim bir sorum olacak. Yaşam aksüsü 200 Ah Gel. Bu aküyü şarj etme konusunda sorun yaşamıyorum 400 W solar panel MPPT şarj kontrol cihazı ile. Benim en büyük sorunum aracım ana aküsü araç genelde durduğu için marş basmıyor. Ben solar sistemimle araç aküsünü sürekli canlı tutabilecek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri