thingol kullanıcısının son içeriği

1. thingol

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... 2007 yılında çektiğim birkaç kareyi paylaşayım sizinle, bu fotoğraflara bakarak özlem gidermiştim, umarım en son bıraktığımız gibidir. Şu HES projeleri biraz karıştırdı oraları, inşallah durum çok kötü değildir.. Gün...
  2. thingol

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Vedat arkadaşım mesaj atıyorum şimdi, ismim Haşim.
  3. thingol

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... arkadaşlar tekrar merhaba, ben otobüs biletlerimi aldım; - 31 Ağustos sabahı 05:00 - 06:00 gibi Trabzon otogarında olacağım, buluşma saatine kadar orada bekliyorum. - 08 Eylül akşam saat 17:30da Rize otogarından dönüş...
  4. thingol

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... actionman: kütahya - trabzon arası 75tl, otobüslerin şimdiden yarısı dolmuş benim anladığım, yarın ben gidiş biletini alırken dönüşüde almayı düşünüyorum, yoksa dönüşte sıkıntı yaşayabiliriz. Eğer netleştirmediyseniz...
  5. thingol

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... action man ilgine teşekkürler, dediğim gibi panço, ocak ve çadır eksiğim devam ediyor. Pançoyu internetten sipariş verip hallediceğim. Çadır ve ocak konusunu çözemedim ama, etrafımda isteyebileceğim kimse yok, açıkcası...
  6. thingol

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... actionman, kütahyadan katılıyorum, buradan zaten tek firma var trabzona giden, seçenek şansımız yok, önceden söylediğim gibi bileti ayırttım en geç çarşamba günü almak zorundayım, bu arada 2 günlük bir iş seyahatim...
  7. thingol

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... hocam eyvallah öncellikle, eline sağlık... inan rota üzerinde çalışmalarını gördükçe ben işin o tarafı ile ilgilenmiyorum, daha iyi çalışamazdım herhalde :) benim katılım durumum %90 diyelim, sadece şirkete izin...
  8. thingol

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... herkese merhaba, ben de en son 2007 yılında gitmiştim doğu karadeniz yaylalarına, çok özledim... bayram haftası ve sonraki hafta için bir program hazırlarken kendimi bu forumda buldum. Ayın 14-15i gibi net bir cevap...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR