tiner kullanıcısının son içeriği

1. T

750 Kg Altı Karavan Önerileriniz

“Karavan” alacaksanız ki niyetinizin bu olduğunu yazmışsınız; şahsi kanaatim NKŞ’den uzak durun.Zira nkş Karavan sayılmaz.Güney maksi, güneş enerji sitemi ekletmeSeniz 750 kg. Üreticisi genel olarak Karavan camiasında sevilen biri. Bizzat görülüp incelemek lazım, ben eski modellerini incelemiş...
  2. T

May Karavan

İyi akşamlar, Öncelikle karavanınız hayırlı olsun. Karavan 4 kişilik bir aile için gerçekten güzel görünüyor. Önde bir cam eksiği var gibi, karanlık olmuş o kısım. Yük dengesi tuvalet kısmı ağır basar gibi görünüyor. Bunu nasıl dengelediler acaba? Ok’un arabaya bastığı yük kaç kg onu ölçme...
  3. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Konuyu açalı bir hayli zaman geçti ancak biz Halen çadırda devam ediyoruz kamplarımıza. Son araştırmalarımda ortiz karavanın 750 kg altı bir karavan için çalıştığını, saly karavanın açılır römork çadır türü bir çalışması olduğunu öğrendim. Sanırım bunlar yeni sezona hazır olur. Güney karavan...
  4. T

750 Kiloymuşşş

Hiç böyle düşünmemiştim:smiley:
  5. T

750 Kiloymuşşş

Ben anlamıyorum binmişler kendisi haricindekileri aptal mı zannediyor. Malum sitedeki 481779460 nolu ilanda yer alan karavana bir bakın Allah aşkına. Güneş enerji panelleri ve içindeki ıvır zıvırı toplasan 750 kilo onlar ediyor zaten.
  6. T

Yeni Yerliler

Günaydın arkadaşlar. Son zamanlarda kendilerine karavan üreticisi diyen birçok firma türedi. Bunlardan ürün alıp kullanan, inceleme. Fırsatı bulan oldu mu acaba diye bir başlıkta toplayalım istedim. Malumunuz eski yerlileri iyi kötü tanıyoruz. Peki bu Yeni yerliler kim Misal ben malum sitede...
  7. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar 26.12.2014 Cuma günü Güney karavanı ziyaret edip 2 ve 3 kişilik modellerini inceledim. Burada bir abimiz "güney karavan hayallerine bir an önce kavuşmak isteyen bütçesi düşük arkadaşların tercih edeceği türden" gibi bir yorum yapmış ve eklemişti "ben bir daha almam"...
  8. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Saly'de 740 kg altı duş'lu modelini açıkladı sitesinde. 325 petite s. Bu model'in fiyatı şu an 16.000 tl'imiş. Ancak iki kişilik. Pino'da malum siteye ilan vermiş cachalote moodeli için.Fiyat 18500 tl. Şu halde 740 kg altı 3 kişilik model olarak kabul edilebilecek...
  9. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar yarım kaldı mesajım; kaldığı yerden devam edeyim, Soykar'ın 310 modeli ; 24.500 +kdv istediler az önce telefondan aldığım bilgiye göre. şase yerli, bizden başka 3 kişilik model üreten yok diyor arkadaşlar. Firma üretim yaptığı piyasadan çok uzak :) Sally...
  10. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Konuyu toparlayacak olursak 3 kişilik karavan modellerimiz; Güney karavan, midi modeli Pino karavan, cachalote modeli, Erba karavan, 3,40 modeli. Soykar'ın 310 modeli Sally karavan'ın çıkarması düşünülen 3 metrelik modeli. Bildiklerimin fiyatları da şöyle; Güney...
  11. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar 3 kişilik yada 3 metre civarı, duş, wc'li karavanlarda seçenekler yavaş yavaş çoğalıyor. Pinonun 2,80 lik cacholate, güney2in 3 metrelik midi modellerinden sonra sally karavanın yeni 3 metrelik bir model tasarladığını duydum. Gördüğüm kadarıyla sally idğer kardeşler...
  12. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar bhseğim ilan bu, http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-cekme-karavan-fransiz-sterckeman-bayisinden-sifir-134608453/detay gerçekliğini bilemiyorum tabi.
  13. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar 750 kg altında yapabilirseniz (ki güzel örnekleri var sitede) ruhsata işletmenize gerek yok. Ama abu iş sadece imalat becerisi ile olacak iş değil. Ciddi mühendislik gerektiriyor. Sadece imalat safhasını dikkate alan firma ürünlerinin 10.000 km.ye gelmeden...
  14. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Nail bey'in karavanında wc duş yok bildiğim kadarıyla. 10.000 EUR'u gözden çıkarınca malum sitede sıfır ithal streckeman 370 modeli var. Hoş duruyor.
  15. T

Küçük (3+1) Karavanlar

Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar Emre inşallah sen benim, bende senin hayalimdeki karavanı alıp dilediği gibi gezdiği günleri görürüz. Kerem, 3.40 için 800 kg çıktığını okumuştum, bende hatırlıyorum. Bu durumda 750-800 kg dedikleri 5.25 modeli 1.5 ton gelir herhâlde. Birde yük lastiği de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,971
Kayıtlı Üye Sayımız
166,725
Kaydolan Son Üyemiz
avsarehberim

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri